Panowie,
planuje zamówić Iso od Obrisa w związku z czym mam pytanie. Mój nowy nabytek jak na złość ma 21mm w uszach Czy to Iso od Obrisa jest na tyle miękkie, że biorąc 22mm wcisnę ja w węższe uszy, czy raczej dać sobie spokój?
Odpowiedz do tematu
: ISO od Obrisa
Ostatnio zmieniony przez Michał 2018-09-26, 07:27, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Michał 2018-09-26, 07:27, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wciśniesz. Tak miałem w Tagu.
Ale daj sobie spokój z Obrisem. Boreljoze sobie kup.
Ale daj sobie spokój z Obrisem. Boreljoze sobie kup.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Borelioza ma słaby kolor, spytaj Prezesa.
Deep Blue robi imo najlepsze drabinki, ale kosztują 2x tyle co Obris...
Deep Blue robi imo najlepsze drabinki, ale kosztują 2x tyle co Obris...
:
Dorian06, ale jest aż taka różnica, żeby dopłacać 10$?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zdecydowanie warto
.
.
.
.
... Oddawaj ... Ty wiesz co
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2018-09-26, 15:13, w całości zmieniany 2 razy
Michał napisał/a: |
Dorian06, ale jest aż taka różnica, żeby dopłacać 10$? |
Zdecydowanie warto
.
.
.
.
... Oddawaj ... Ty wiesz co
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2018-09-26, 15:13, w całości zmieniany 2 razy
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
A ja uważam, że :
👍
[ Dodano: 2018-09-26, 17:28 ]
To znaczy można borealisa pod warunkiem, że nie będzie pomarańczowy. Ja mam przy H2o to wyglada taj jakby na pigment im zabrakło.
Machu napisał/a: |
Borelioza ma słaby kolor, spytaj Prezesa.
Deep Blue robi imo najlepsze drabinki, ale kosztują 2x tyle co Obris... |
👍
[ Dodano: 2018-09-26, 17:28 ]
To znaczy można borealisa pod warunkiem, że nie będzie pomarańczowy. Ja mam przy H2o to wyglada taj jakby na pigment im zabrakło.
Skate or die!
:
Co do kolorów to Michał nic nie pisał jaki chce kupić.
Miałem Obrisa czarnego, niebieskiego i pomarańczowego. Borelioze mam czarną i miałem niebieską. I miały super kolory. O pomarańczowej Boreliozie się nie wypowiem.
[ Dodano: 2018-09-26, 17:51 ]
Imo tak.
Jest duuuuuuuużo miększa i ma duuuuuuuuuużo lepiej rozmieszczone dziurki.
Tylko czekałem na nią ponad miesiąc.
Miałem Obrisa czarnego, niebieskiego i pomarańczowego. Borelioze mam czarną i miałem niebieską. I miały super kolory. O pomarańczowej Boreliozie się nie wypowiem.
[ Dodano: 2018-09-26, 17:51 ]
Michał napisał/a: |
Dorian06, ale jest aż taka różnica, żeby dopłacać 10$? |
Imo tak.
Jest duuuuuuuużo miększa i ma duuuuuuuuuużo lepiej rozmieszczone dziurki.
Tylko czekałem na nią ponad miesiąc.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Założyłem że pomarańcz, bo wcześniej pisałem do Michała ws. tego zegarka i paska do niego
A teraz myślę, że jak ma być miękki i koloru nie-czarnego to może lepiej jakiś silikon
A teraz myślę, że jak ma być miękki i koloru nie-czarnego to może lepiej jakiś silikon
:
Jakby jednak czarny, to na CNS są całkiem fajne drabinki za bezcen. Są bardzo miękkie i dobrze wykonane, tylko wg mnie mają za krótką część z klamerką dla nadgarstków powyżej 20cm.
:
co to?
Odin napisał/a: |
CNS |
co to?
:
CipestNatoStraps
:
Podepnę się pod temat.
Bo szukam jakiejś alternatywy dla Isofrane (bo jak widzę ceny to mi się słabo robi, a na żadnym forum od paru tygodni nic nie wyskakuje do kupienia). Miał ktoś gume od Crafter Blue?
Bo szukam jakiejś alternatywy dla Isofrane (bo jak widzę ceny to mi się słabo robi, a na żadnym forum od paru tygodni nic nie wyskakuje do kupienia). Miał ktoś gume od Crafter Blue?
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Deep Blue nie ma obecnie dostępnych 24mm. Nad Boreliozą myslę tez.
Machu napisał/a: |
Deep Blue i Borealisa patrzyłeś |
Deep Blue nie ma obecnie dostępnych 24mm. Nad Boreliozą myslę tez.
"It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
:
Odpowiedz do tematu