Od jakiegoś czasu mam ochotę na któregoś z tych Steinhartów:
Z PAMem mają wspólną chyba tylko wielkość bo i szczegóły konstrukcji koperty jak i wyglądu tarczy odbiegają znacznie od pierwowzoru. Ciekaw jestem, jak Kumotrostwo postrzega te zegarki.
Odpowiedz do tematu
: Czy to jeszcze homar ?
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
*** Me, citizenoholic ***
TomeK (Teston)
:
Z centralnym to już automat, ja z kolei chciałbym któregoś z zaprezentowanych Unitasów.
Chyba podejmę zobowiązanie, żeby w tym roku sobie takiego sprawić
Chyba podejmę zobowiązanie, żeby w tym roku sobie takiego sprawić
Pozdrawiam
TomeK (Teston)
TomeK (Teston)
:
a mi się okrutnie nie podobają, ale ja się mało znam.
:
Ja bym tu stwierdził, że to model przejściowy pomiędzy homarostwem a oryginalnością.
:
...no ja też zachwycony nimi nie jestem, jakby to upchali w "normalną" kopertę to byłby całkiem ciekawy, a tak
matyr napisał/a: |
a mi się okrutnie nie podobają, ale ja się mało znam. |
...no ja też zachwycony nimi nie jestem, jakby to upchali w "normalną" kopertę to byłby całkiem ciekawy, a tak
:
Steinhart to taki Parnis Helwecji i ja już gdzieś tą kopertę widziałem ... ale gdzie? U Junghansa może? Poszukam.
Foch und Ch.
:
To i ja podkleję ciekawostkę homaropodobną z Alledrogo. Też niby własny stajl, całkiem miły zresztą, ale Marychą daje na kilometr:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
:
...ale ma za to uchwyt do trzymania, taka walizeczka....
:
Jak nie ma jak ma?! Kwadratowo-owalna koperta z okrągłym bezelem, czcionka też taka surowa, że o uchwycie z Samsonajta nad koronką nie wspomnę. Nie twierdzę przeca że to kopia 1:1, ale na moje oko czerpie garściami z jedynie słusznego chińskiego pierwowzoru.
:
Syrenka też ma dużo wspólnego z Ferrari. Silnik, 4 koła, kierownicę też...
:
Odpowiedz do tematu
No ba, nawet poszycie lepsze, bo same lekkie materiały