Chyba niedługo taki zestawik sobie machne Szkoda tylko że wersja bez sekundnika
Korci mnie ze względu na ten pasek, który mam i który w sumie tylko do takiej opcji dobrze pasuje. Aczkolwiek nie wiem do czego bym to ubierał Chyba musiałbym sobie sprawić coś w tym stylu:
Odpowiedz do tematu
: Yellow Power
:
O kurde zestaw pszczółka Maryna sama w sobie całkiem fajna
: Re: Yellow Power
...to akurat czasem zaleta jest - nie będziesz się wnerwiał, jak minutowa nie będzie trafiała idealnie w "punkt" (przy pełnej minucie rzecz jasna)
Swissmaker napisał: |
Szkoda tylko że wersja bez sekundnika |
...to akurat czasem zaleta jest - nie będziesz się wnerwiał, jak minutowa nie będzie trafiała idealnie w "punkt" (przy pełnej minucie rzecz jasna)
:
Przy PAMach i tak "Cie to wali" w sumie - i to jest ich lecznicze działanie... Które zaraz opiszę w Trąbie słonia...:P Maryna fajna ale ten pasek to Swiss wybacz ale...
:
W Militarnych Marianach wolę tradycyjne rozwiązania, znaczy się klasykę.
:
...dopóki jest podziałka minutowa to mnie to nie wali - a w tym przypadku jest
Spinner napisał: |
Przy PAMach i tak "Cie to wali" w sumie - i to jest ich lecznicze działanie... |
...dopóki jest podziałka minutowa to mnie to nie wali - a w tym przypadku jest
:
Widze że Swiss sie za Gucia ma sie zamiar przebrać ...
Co by nie mówić, jest to stara chińska szkoła stylistyczna : O Czi Jebni
Co by nie mówić, jest to stara chińska szkoła stylistyczna : O Czi Jebni
:
No tak, z tą podziałka to lipa - chyba,z e wezmiesz werk ze stop sekunda... choc i z innym mozna sie pobawic:-)
:
Koledzy, bo jak zaraz przeczytam o 0,1 milimetrowym przesunięciu indeksów to wezmę bejsbola w dłoń! Właściciel Pama nie liczy sekund, ale raty, raty co miesiąc!
A żółta Marynka chyba dla mnie niestrawna...
A żółta Marynka chyba dla mnie niestrawna...
:
Tojest jeden z typów włascicieli PAMa
Drugi to taki który ma w rzyci czy jest 12:02 czy 12:03 ...
Blaz napisał: |
Koledzy, bo jak zaraz przeczytam o 0,1 milimetrowym przesunięciu indeksów to wezmę bejsbola w dłoń! Właściciel Pama nie liczy sekund, ale raty, raty co miesiąc!
A żółta Marynka chyba dla mnie niestrawna... |
Tojest jeden z typów włascicieli PAMa
Drugi to taki który ma w rzyci czy jest 12:02 czy 12:03 ...
:
Ale to chyba nie w naszym kraju.
W każdym bądź razie jeśli decydowałbym się na Marynę to tylko dwuwskazówkową, bo tylko ona jako tako wygląda.
W każdym bądź razie jeśli decydowałbym się na Marynę to tylko dwuwskazówkową, bo tylko ona jako tako wygląda.
:
Taki zestaw sprawi że będziesz widoczny w nocy i w dzień
A Maryna gites , duża ona jest?
A Maryna gites , duża ona jest?
:
Zolta tarcza mi nie wadzi , ani brak sekundnika - ta zolta guma mi nie pasuje , dal bym czarna gume lub jakis fajna skorke moze z zoltym przeszyciem
:
Jak dla mnie okropienstwo co bym za darmo nie wzial : )
:
To rozmiar 44mm. Czy istnieje oryginalny odpowiednik _ pewno tak.
Odpowiedz do tematu
Szymek napisał: |
Taki zestaw sprawi że będziesz widoczny w nocy i w dzień A Maryna gites , duża ona jest? |