Drugi po Titanie producent zegarków w Indiach to HMT. Bazą dla zegarków mechanicznych są werki japońskie.
http://www.hmti.com/Html/...chesGallery.asp - przykład jak czas potrafi się zatrzymać. Mimo to jak piszą sprzedają 7 mln zegarków rocznie Faktycznie to najczęściej spotykane zegarki za nadgarstkach Hindusów. Tanie, solidne niestety bez polotu Titana.
Odpowiedz do tematu
: HMT - Made in India cd
:
Moze i bez polotu , ale takie proste i sympatyczne.
Mi sie podobaja mechaniczne.
Kwarcowych nie obejzalem
Mi sie podobaja mechaniczne.
Kwarcowych nie obejzalem
:
Fajne są . zwłaszcza te za manualnym naciągiem, widać że czas się tam zatrzymał, ale to dobrze, to są klasyczne zegarki bez udziwnień.
:
A bardzo przepraszam - Svedos +1!
Świete, ponadczasowe, nie-oczo-jebne zegarki.
Wogóle widze silne zakorzenienie zarówno projektowe, jak i modelowe - w latach '70. I moim zdaniem - to jest na plus!
Świete, ponadczasowe, nie-oczo-jebne zegarki.
Wogóle widze silne zakorzenienie zarówno projektowe, jak i modelowe - w latach '70. I moim zdaniem - to jest na plus!
:
Piloty HMT na wus uznawane są za kultowe.
:
Wiecie co moze ktos zapoda fotke takiego pilota , mi sie nie otwierja nie wszystkie strony na kalkulatorze
:
Myslalem o jakis lepszych fotkach z sieci , te na stronie sa rzeczywiscei slabiutkie .
W tej prostocie tego pilota widze potencjal , zgrabny zegareczek.
W tej prostocie tego pilota widze potencjal , zgrabny zegareczek.
:
Ostatni jest świetny - klasa w starym stylu!
:
Dzieki Svedos
OMG super te lotniki takie klasyczne !
PS. Kalkulator jest dos czuly na fotki z netu srednio 1 z 3 nie wyswietla
OMG super te lotniki takie klasyczne !
PS. Kalkulator jest dos czuly na fotki z netu srednio 1 z 3 nie wyswietla
:
Mnie się ten ostatni też bardzo podoba.
:
Świetne są, ciekawe jaka cena
:
Przytuliłbym takie pilocika
:
Odpowiedz do tematu
Te piloty bardzo fajne.
Jeśli chodzi o zegarki z tego linku to najbardziej mi odpowiada model VIJAY LUM - taki z klasyczną poljotowską bransoletą.
Jeśli chodzi o zegarki z tego linku to najbardziej mi odpowiada model VIJAY LUM - taki z klasyczną poljotowską bransoletą.