Odpowiedz do tematu
:
Ja zdaje się z Androidami dwa razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale Karolowi chodzi raczej nie o deklarację, tylko o przebieg...procesu.
:
Przesyłki na około 200$, zadeklarowane na pełną kwotę, dołączona faktura, Vincenta nie było - ale ja nie jestem miarodajny W PL to doręczała nasza poczta, szło około tygodnia, w jednym przypadku były jakieś jaja bo waga nie zgadzała się z deklaracją, tzn. paczka była owinięta taśmą jakby ktoś grzebał w środku, na poczcie sprawdziłem czy wszystko jest - było. W sumie tyle pamiętam
Cezar napisał/a: |
przebieg...procesu. |
Przesyłki na około 200$, zadeklarowane na pełną kwotę, dołączona faktura, Vincenta nie było - ale ja nie jestem miarodajny W PL to doręczała nasza poczta, szło około tygodnia, w jednym przypadku były jakieś jaja bo waga nie zgadzała się z deklaracją, tzn. paczka była owinięta taśmą jakby ktoś grzebał w środku, na poczcie sprawdziłem czy wszystko jest - było. W sumie tyle pamiętam
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ty byś się dowiedział, czy tam u Ciebie, w tej "strefie wolnocłowej", nie można sobie wynająć jakiegoś "wirtualnego" adresu ze skrzynką pocztową
Iks napisał/a: |
Vincenta nie było - ale ja nie jestem miarodajny |
Ty byś się dowiedział, czy tam u Ciebie, w tej "strefie wolnocłowej", nie można sobie wynająć jakiegoś "wirtualnego" adresu ze skrzynką pocztową
:
O to to....Tomek, jak zwykle super pomysł
:
Mi chodziło, jak Czarek zauważył, o przebieg właśnie.
Chciałem, żeby mi ktoś numer przesyłki swojej podesłał, żebym mógł sobie statusy na terenie USA porównać
Chciałem, żeby mi ktoś numer przesyłki swojej podesłał, żebym mógł sobie statusy na terenie USA porównać
:
Co prawda nie miałem EMS, tylko zwykły registered, ale na apce androidowej Track Pack fajnie wykreśla trasę w USA, która kończy się ... w Jamaica czyli na lotnisku w Big Apple.
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-04-02, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
EMSem chyba nie miałem, ale kto tam za nimi trafi czym to było wysłane, tyle jest różnych opcji....
USPS Express Mail International:
bardzo łądnie pokrywało się to z info na PP
International shipping - First Class US post:
ten drugi tak się urwał, a po tygodniu list był w skrzynce. Tego trackingu nie było w PP
[edyta] A, i oba minęły zasieki
USPS Express Mail International:
bardzo łądnie pokrywało się to z info na PP
International shipping - First Class US post:
ten drugi tak się urwał, a po tygodniu list był w skrzynce. Tego trackingu nie było w PP
[edyta] A, i oba minęły zasieki
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-04-02, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Nie denerwuje się i czeka. Dzień, dwa i będzie w PL.
:
U mnie też sie zakończyło na Jamaice
A potem się znalazł u Vincenta na biurku
A potem się znalazł u Vincenta na biurku
:
Cadence
goTomek napisał/a: |
ten drugi tak się urwał, a po tygodniu list był w skrzynce. Tego trackingu nie było w PP |
Cadence
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
Tu niestety nie pomogę, próbowałem klikać na te numerki ale to stare sprawy, sprzed ponad roku i już ich w systemie nie widać
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-04-02, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Karolewskiej napisał/a: |
żeby mi ktoś numer przesyłki swojej podesłał, żebym mógł sobie statusy na terenie USA porównać |
Tu niestety nie pomogę, próbowałem klikać na te numerki ale to stare sprawy, sprzed ponad roku i już ich w systemie nie widać
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-04-02, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dwie paki od Freda tak miałem słane...
Obie Vincent gruntownie przepatrzył i jeszcze za to patrzenie mnie odpowiednio podliczył...
Obie Vincent gruntownie przepatrzył i jeszcze za to patrzenie mnie odpowiednio podliczył...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Odpowiedz do tematu
Dobra, czekam i nie marudzę więcej
Żeby to jeszcze jakiś dobry zegar był, a tu jakaś popierdółka
Żeby to jeszcze jakiś dobry zegar był, a tu jakaś popierdółka