Strela 44mm
Odpowiedz do tematu

:
czekał, czekał i się doczekał :)

gratulacje Maro! wersja najmniej ortodoksyjna ale grunt że Ci się podoba! Gratulacje i niech się nosi i nie staje :)

:
Teoretycznie najmniej, ale wizualnie (poza rozmiarem) najbliższa, chyba, mikrusowi 36mm. Przynajmniej tak twierdzi Volmax. No i smaczek w postaci zdobionego 3133 oraz sferycznego szafiru robią swoje.

:
...no ja Ci życzę żeby stawał jak najdłużej :wink: - a co do strzały - to się jeszcze muszę napatrzeć. Ale graty się należą.

:
Super sikor i super werk :)

Myślę, że rosjanie w koncu wpadli na to, ze warto wrócic do zdobienia werków - na stronie wolmaxa jest pokazana zdobiona mołnia 3603 (jeszcze nie to co w latach '50, ale sa na dobrej drodze).

:
Maro gratulacje, niech się nosi, nareszcie pod przeszklonym deklem pojawiły się paski Moskiewskie.

Voli , mechanizm Molni 3603 i owszem jest na stronie Volmaxa i był przez kilka lat z powodzeniem montowany do Aviatorów i Buranów a także do produktów MC. Niestety od jakiegoś czasu nie jest produkowany, zresztą były podejrzenia że nie był produkowany w Rosji a w Chinach.

:
Bardzo zacny sprzęcior tylko cenę przegięli...:(

Gratulacje - niech Cię długo cieszy! :wink:

:
Zatkało kakało. Tyle mam do powiedzenia w tej materii :wink:

Pokaż jeszcze jak to to wygląda na nadgarstku, bo po fotach nie widać że to kolos.

:
Dodam, dodam, tylko może jutro.

:
Strałka pierwyj sort !

Zazdraszczam - zdobiony 3133 mniam ! koperta dobrze wygląda , tarcza bez rosyjskich przegięć to tęż na bardzo duży plus.

Niech się dobrze nosi - Gratki !!

:
Mniejsza o te wszystkie chropngrafowe przeszkadzajki - ale stylistycznie jest bardzo bliska moim (bardzo odległym) latom dzieciństwa.

Opalizująca złotawa tarcza, indeksy, wskazówki, nawet kształt koperty i bezelu - aż się łza w oku kręci! :(

Taki był chyba zresztą zamiar projektantów...:wink:

A przy okazji - jaki to rozmiar, bo jakoś nie dopatrzyłem się informacji?

:
jest w tytule :) :) :) - 44 mm

:
kadarius napisał:
jest w tytule :) :) :) - 44 mm
To się nazywa - "przeoczyć słonia w menażerii" :!: :D :oops:

:
Świetny zegarek. No i wreszcie 3133 jakoś tu wygląda. :)

Pagan
[Usunięty]
:
Rewelacyjny !!! Wszystko mi się w nim podoba.No,wszystko!

Poczekam,aż stanieje....stanieje :?: :roll:

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum