Zegarek w drodze wiec pora znalezc do niego pasek. Pomozcie, byle nic smutnego, czarnego.
Myslalem o jasnobrazowym lososiu od Pattiniego.
Fota zegarka: (Alamo - mam nadzieje, ze nie bedziesz mial mi za zle wykorzystanie Twojego zdjecia )
Odpowiedz do tematu
: Pasek do Alpha Datapointer
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał G., moze struś?? Ja mam swoim na bezu od Spinnerosa, ale wtedy zegarek przestał byc garniturowy.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Apa13, strusia juz mam u Spinnera wstepnie zamowionego, ale nie wiem jeszcze do czego (Mako, Alpha, Foka, co innego?)
Takze szukam czegos innego.
Takze szukam czegos innego.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zaraz wrzucę zdjęcie mojej. Miałem ją tez na brazie i czarnym krokodylopodobnym. Tylko wtedy to już garniturowiec
[ Dodano: 2012-09-27, 15:41 ]
Uploaded with ImageShack.us
[ Dodano: 2012-09-27, 15:42 ]
[ Dodano: 2012-09-27, 15:41 ]
[ Dodano: 2012-09-27, 15:42 ]
:
Remik, wlasnie o tym myslalem. juz nawet wczoraj napisalem maila do nich czy maja w ofercie cos poza tym co na stronie, ale cisza.
:
Michał G., mają, tj na zamownei szwy i kolory.
:
A może granacik z delikatną fakturką i delikatnym białym szyciem?
:
Spinner, jakos nie moge sie przekonac do czerni i granatow... Jakies takie smutnawe sa. Poki co to czekam na sampelki strusi.
[ Dodano: 2012-10-08, 20:05 ]
Który?
[ Dodano: 2012-10-08, 20:05 ]
Który?
:
W ostateczności ten ciemniejszy "łosoś", ale widzę go na czarnej "jaszczurce"
:
Beżowy łosoś.
:
Tomek, coś takiego jak pokazywałeś w niezegarkowych?
:
Coś takiego
a jak brązy, to ciemniejsze ..
Tak ja to widzę ..
Michał G. napisał/a: |
Tomek, coś takiego jak pokazywałeś w niezegarkowych? |
Coś takiego
a jak brązy, to ciemniejsze ..
Tak ja to widzę ..
:
Odpowiedz do tematu
Faktura tego trzeciego czarnucha mi się podoba i ten drugi brąz, co to?