Byłby super zegar gdyby nie dwie rzeczy: babcia ecia 2824-A2 (A??) i CENA (a właściwie CENISKO, nie wiem czemu kamień z himalajów jest tak drogi )
więcej TU
Odpowiedz do tematu
: Kobold Mount Everest
Ostatnio zmieniony przez kwater 2012-09-02, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez kwater 2012-09-02, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Nie bój się tego napisać.
$16.500.
To w zasadzie drobne są, za doskonałej jakości szwajcarską ETA, ze skałą z samiuśkich Himalajów.
$16.500.
To w zasadzie drobne są, za doskonałej jakości szwajcarską ETA, ze skałą z samiuśkich Himalajów.
:
Już nie z samiuśkich Alpów, a wręcz z samiuśkich Himalajów, no no. No i Made in Nepal, cena sugeruje, że nieobecność Dalaj Lamy w ostatnim roku w życiu publicznym spowodowana była składaniem onego zegarka.
hrg.pl
:
Cena to wręcz wielka jak przepaść gdzieś w Himalajach . Kobold robi fajne zegarki , ale ten jakiś taki dla turystów .
:
Na to nie wpadłem - że mógł je skłądac sam Dalajlama ...
No to tym bardziej po taniości jest - ciocia Ecia natchnieta TYM duchem niewątpliwie przeszła reinkarnację, i teraz to już nie jest 80cio letnia konstrukcja wadliwa od początku, ale nastajaszcze sowierimienne cudo inzynierii i mikromechaniki. Radujmy się!
No to tym bardziej po taniości jest - ciocia Ecia natchnieta TYM duchem niewątpliwie przeszła reinkarnację, i teraz to już nie jest 80cio letnia konstrukcja wadliwa od początku, ale nastajaszcze sowierimienne cudo inzynierii i mikromechaniki. Radujmy się!
:
Jedno jest pewne: podczas produkcji tego zegarka nie ucierpiało ani jedno drzewo w Amazonii.
:
Ale kto wie, może Czomolungma nie ma już 8848m tylko np. 8847 bo skądś te kamienie na tarcze trzeba było wziąć?
:
Ale ucierpiała góra w Himalajach
To świństwo jest
Publikujcie to na swoich profilach w Fejszzbukowych, niech wszyscy lajkują i akcja niech zostanie zauważona, i pokazana w Dzień dobry TVN!
To świństwo jest
Publikujcie to na swoich profilach w Fejszzbukowych, niech wszyscy lajkują i akcja niech zostanie zauważona, i pokazana w Dzień dobry TVN!
:
Eee, z pewnością podczas akcji sprzątania świata jakiś Szerpa w plecaku przyniósł z Mount Everestu śmieci, wywalił koło dworca autobusowego, a że jakiś pracownik Kobolda sp... trał, znaczy miał obawy przed wejściem na szczyt, to siedział na tym dworcu czekając na kurs powrotny. I zobaczył jak jakiś kamlot wylatuje z plecaka Szerpy. I pogrzebał w kieszonce garnitura od Armaniego, wyjął ajfona i przekazał do szefa, że ma pomysł jak wyrwać od naiwniaków kolejne tysiące dolarów, tylko musi piłę i szlifierkę od śwagra ściągnąć.
:
Pamiętacie w "Misiu" kamień z Jasnej Góry ?
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Ostatnio zmieniony przez kwater 2012-09-02, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Sugerujesz, że na tarczę tego łocza poszedł kamień brukowy z Pittsburgh'a?
Ostatnio zmieniony przez kwater 2012-09-02, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
:
A jaki jest najdroższy zegarek w którym siedzi babcia ecia?
:
Z Jeleniej
Eustachy napisał/a: |
Pamiętacie w "Misiu" kamień z Jasnej Góry ? |
Z Jeleniej
hrg.pl
:
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
:
Odpowiedz do tematu
Ale wiesz kto po nim stąpał?