Witam!
Dzisiejsza wyprawa na bazarek zaowocowała zakupem chronografa BURAN:
jak widać na tarczy ma logo takie jak w Szturmańcach wobec tego szybko dostał ksywkę Burańskie
bezel wygląda jak koło zamachowe a koronka też niewiele ustępuje lecz wbrew pozorom nie są ostre i nie kaleczą rąk!
plecki tysz nie najgorsze - zawsze ceniłem sobie pełne dekle:
i nawet całkiem ładnie świeci
TECHNIKALIA
wymiary: 39 mm x 12mm
koperta złocona
mechanizm 3133
Odpowiedz do tematu
: BURAŃSKIE Chrono 3133
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-05-08, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez kadarius 2011-05-08, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
:
fajny ten Buran
już jakiś czas przymierzam się do zakupu podobnego, na Allegro są po 380 zł ale znając życie trafił Ci się znacznie taniej
już jakiś czas przymierzam się do zakupu podobnego, na Allegro są po 380 zł ale znając życie trafił Ci się znacznie taniej
:
Pamiętasz co dziś rano pisałem - I Hate You
Syper teń Burański - zazdraszczam ostro
Syper teń Burański - zazdraszczam ostro
:
A dużo takie cudo kosztuje?
Czy ktoś kiedyś będzie w stanie się doliczyć która to wariacja na ten sam temat?
Czy ktoś kiedyś będzie w stanie się doliczyć która to wariacja na ten sam temat?
:
doliczyć to się nie doliczysz
a kosztował w przybliżeniu 2 parnisy!
a kosztował w przybliżeniu 2 parnisy!
:
Wiem już bo doczytałem w innym wątku. Czytanie forum zaczynam zawsze od ruskich, dlatego pytania mogą czasami być całkiem niepotrzebne
:
spoko
cena nie była niska jak na bazarek ale i tak mniej niż 1/2 ceny sklepowej.
Ostatnio miałem parcie na takiego BURANA ale z czarną tarczą i cerkiewkami, ale kupiłem "niespodziankę" i troszkę z budżetem zegarkowym zaczęło być krucho ale jak się trafia okazja to trzeba brać nawet jakby się żałowało żeby potem nie żałować że się nie wzięło!
cena nie była niska jak na bazarek ale i tak mniej niż 1/2 ceny sklepowej.
Ostatnio miałem parcie na takiego BURANA ale z czarną tarczą i cerkiewkami, ale kupiłem "niespodziankę" i troszkę z budżetem zegarkowym zaczęło być krucho ale jak się trafia okazja to trzeba brać nawet jakby się żałowało żeby potem nie żałować że się nie wzięło!
:
Sam mechanizm bardzo przemawia a i cena rzeczywiście kusząca, ale i tak niebieskie ufo bardziej mi się podoba
:
Na allegro kiedyś zdarzały się tarcze, zawsze możesz zrobić przekładkę
:
Hejtuję ten nabytek !
I podtrzymuję swoje zdanie, że masz cyrograf z diabłem podpisny
I podtrzymuję swoje zdanie, że masz cyrograf z diabłem podpisny
:
Na bazarek wstęp tylko po podpisaniu lojalki własną krwią
:
i dziesięcina dla mua
wahin napisał: |
Na bazarek wstęp tylko po podpisaniu lojalki własną krwią |
i dziesięcina dla mua
:
Gratuluję Burana, piękny okaz
W tym typie koperty (Poljoty też takie miały) jest tylko jedno ale - ciężko dostać się pod dekiel, a zamknąć go potem jeszcze gorzej
W tym typie koperty (Poljoty też takie miały) jest tylko jedno ale - ciężko dostać się pod dekiel, a zamknąć go potem jeszcze gorzej
:
sam nie mam potrzeby zaglądać - mechanizmów takich już kilka widziałem , a jak zajdzie potrzeba to wierzę, że mój zegarmajster da radę
Karol Kłósek napisał: |
W tym typie koperty ... ciężko dostać się pod dekiel, a zamknąć go potem jeszcze gorzej |
sam nie mam potrzeby zaglądać - mechanizmów takich już kilka widziałem , a jak zajdzie potrzeba to wierzę, że mój zegarmajster da radę
:
Odpowiedz do tematu
rewelacyjny ten buran - chodzi za mną taki w stali i z czarna tarczą