Dumam i dumam, szukam i po raz pierwszy nie mam wogóle skrystalizowanej koncepcji.
Pasek z tej alphy mi nie podszedł. Nie lubię materacy generalnie. Koperta jest szarawo-ciemna, faktura tarczy to drobne kwadraciki z naprzemiennymi żłobieniami. Rozmiaru nie podam na razie bo mi kufa suwmiarkę wcieło. To jakaś patologia u mnie - najpierw szukałem piłki do dekli i dyngsa do zmiany pasków. Znalazły się, ale teraz szukam suwmiarki.
Odpowiedz do tematu
: Alpha tytanum
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-14, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-14, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ile to to ma w uszach?
Di modell chronissimo
Di modell pilot
Rios No. 63 Nature
Tak na szybko.
Di modell chronissimo
Di modell pilot
Rios No. 63 Nature
Tak na szybko.
:
Jako ten, kto pierwszy w Polsce tą Alphę miał, to powiem Ci, że świetnie jej w brązowym pachu.
:
ciniol, zapewne 22 mm - qwa se linijką zmierz.
A pasek zamów u Nicka, albo Łysego - powinni mieć fajną, szarawą skórę - będzie się komponowało.
A pasek zamów u Nicka, albo Łysego - powinni mieć fajną, szarawą skórę - będzie się komponowało.
:
21,76 suwmiarką.
Znalazłem, chociaż po grzyba ją schowałem między książkami to nie wiem.
Znalazłem, chociaż po grzyba ją schowałem między książkami to nie wiem.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ja miałem brązowego grubszego handmade'a od Nicka. Takiego z nitką koloru stalowego.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-14, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
3 od góry stenek fajny. Zastanowię się, może rzeczywiście jakiś handmade szarawy lub brązowy.
Jest temat do przemyśleń.
Santino pisząc o Łysym masz na myśli kolegę ze świętego miasta?
Jest temat do przemyśleń.
Santino pisząc o Łysym masz na myśli kolegę ze świętego miasta?
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-14, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
:
A po czemu te paski od Stenka?
Nie lepiej brać o naszych chłopaków?
Nie lepiej brać o naszych chłopaków?
:
No przecież mówi, że Norbert
ciniol napisał/a: |
Santino pisząc o Łysym masz na myśli kolegę ze świętego miasta? |
No przecież mówi, że Norbert
:
Nie zostało Ci gdzieś na dysku zdjęcie takiego zestawu?
Blaz napisał/a: |
Ja miałem brązowego grubszego handmade'a od Nicka. Takiego z nitką koloru stalowego. |
Nie zostało Ci gdzieś na dysku zdjęcie takiego zestawu?
:
Ano lepiej - ale jest ewentualnie czym się inspirować
Santino napisał/a: |
A po czemu te paski od Stenka?
Nie lepiej brać o naszych chłopaków? |
Ano lepiej - ale jest ewentualnie czym się inspirować
:
No właśnie szukam, bo chciałem wkleić, ale mam tylko z paskiem firmowym.
:
Jasnego beża z szarym slamem wizualizuje. Ale ja Ci nie uszyje w tej chwili, brak czasu totalny. Wal do Łysego, albo do melepety Spinnerka
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Odpowiedz do tematu
Jasny beż nie utytła się za szybko? Tę alphe planję do codziennego noszenia na zmianę z ockami.