Świetny ten radek.
Podobny już do mnie zmierza, niestety bez łabędziej szyi nad czym ubolewam
Odpowiedz do tematu
:
Jak mówi stare chińskie przysłowie: nieważne jak bardzo jest dobrze, zawsze jest pole do zmian ... na gorsze lub na lepsze
Postanowiłem zrobić stealtha. Pierwsze podejście było tak dramatyczne że fotki pominę. Cholerny lakier bezbarwny, który dostałem do lumy, okazał się podstępnym draniem i zasyfił mi tarczę i wskazówki ale nic to. Tarczę odmalowałem, wskazówki przetarłem i przy okazji usunąłem niebieską farbę, a potem nałożyłem lume mieszając ze starym dobrym akrylem i voila!
Dobra, wiem, luma na wskazówkach wyszła garbata ale takie to uroki hendmejdu
Tak czy siak, teraz zegarek jest kompletny.
Postanowiłem zrobić stealtha. Pierwsze podejście było tak dramatyczne że fotki pominę. Cholerny lakier bezbarwny, który dostałem do lumy, okazał się podstępnym draniem i zasyfił mi tarczę i wskazówki ale nic to. Tarczę odmalowałem, wskazówki przetarłem i przy okazji usunąłem niebieską farbę, a potem nałożyłem lume mieszając ze starym dobrym akrylem i voila!
Dobra, wiem, luma na wskazówkach wyszła garbata ale takie to uroki hendmejdu
Tak czy siak, teraz zegarek jest kompletny.
Foch und Ch.
:
Poka jak świeci Efekt bombka podoba się mnie
:
Fajny efekt. Powiedz lepiej Kuba jak robisz matowe wskazówki, jakieś kwasy czy tylko papier ścierny?
:
Odpowiedz do tematu
Papier ścierny 1000 i pamiętaj by szlifować wzdłuż wskazówki - bezpieczniej i na koniec ładniej wychodzi.
Foch und Ch.