Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Te moje fotki wczorajsze, to w 10 minut były zrobione - dopiero na zdjęciach zauważyłem wszystkie brudy, ale nie miałem już zegarków
Sorry.
Sorry.
:
I tak sam Eneasz mógłby się z nich uczyć polerki
:
Mi się podoba ten z siecią i tarczą "skieletową".
:
Klawiaturę obśliniłem...
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Jest piękna, widać od razu że wersja na gotowo będzie mniażdżyć
choć zgadzam się też z opinią że uszy mogłyby być trochę krótsze
choć zgadzam się też z opinią że uszy mogłyby być trochę krótsze
_
work in progress
work in progress
:
Piękna ta stalowa koperta! Dekompresja będzie wyrywała z kapci. Chciałbym kiedyś ten zegarek móc sobie kupić, ale jeszcze zanim ceny będą na poziomie ot orlożeri
:
Damian, uszy nie za bardzo mogą być krótsze, bo gdzieś się musi pasek zmieścić
Lechu - dopiero padniesz, jak zobaczysz Dekompresję z niebieską tarczą. Ale nie malowaną, tylko barwioną
Lechu - dopiero padniesz, jak zobaczysz Dekompresję z niebieską tarczą. Ale nie malowaną, tylko barwioną
:
Wykonanie koperty pierwsza klasa Mniam...
Jak wszystko w zegarku będzie tak dopracowane to będzie się czym zachwycać.
Jak wszystko w zegarku będzie tak dopracowane to będzie się czym zachwycać.
:
Witam serdecznie i Bardzo dziękuję kolegom za konstruktywne uwagi i opinie które dla mnie są bardzo cenne i pouczające Widzę jeszcze wiele niedopracowań i błędów ale ten zegar ek jest robiony ręcznie i nigdy nie zrównam się z maszyną :sad:ale będę się starał zlikwidować lub zminimalizować wszystkie wady Pozdrawiam
:
Paweł - będzie dobrze! Po prostu musisz kupić lepsze okulary żeby wszystko dojrzeć, bo w to, że umiesz- to nie wątpię!
Skate or die!
:
...już kiedyś (chyba w zeszłym roku na spotkaniu) mówiłem Pawłowi, że ta koperta jest genialna...
...i teraz tylko się utwierdziłem...reszta to nie moja bajka (o czym też wspomniałem) ale koperta jest świetna.
...i teraz tylko się utwierdziłem...reszta to nie moja bajka (o czym też wspomniałem) ale koperta jest świetna.
:
Se Osoba zrobi projekt do tej koperty sama...
:
...a to niegłupie jest
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Santino napisał/a: |
Se Osoba zrobi projekt do tej koperty sama... |
...a to niegłupie jest