Kicz czy oryginał?
40mm, 5ATM. Nie wiem jaki automat w środku! Pomijam "Cardon siber", co miało się wykładać zapewne jako Carbon Fiber
Dostępnych jest więcej kolorów tarcz i wskazówek w ofercie.
Odpowiedz do tematu
: Eyki SS0079G
:
Jeśli mam wybór między kiczem, a oryginalnością to wybieram w tym przypadku "kicz" Jakoś nie wyobrażam sobie w zegarku sportowym, lub aspirującym do bycia sportowym, takiego otwartego serca. Cardon siber dopełnia dzieła chyba że to coś nowego, nieznanego o czym nie mamy pojęcia, a NASA ma u przepraszam nie żadna NASA tylko CNSA
:
Jak dla mnie straszne paskudztwo, nie lubię takich chaotycznych zegarków.
:
Ja mam mieszane uczucia. Na dzień dzisiejszy ten open-balance nie pasuje mi do tej tarczy Poza tym detalem jednak (co to za detal, który w zasadzie decyduje o całości odbioru zegarka ), cała reszta bardzo mi się podoba. Cardon siber pomijam, bo ponoć angielski znany jest nieźle tylko w HK i dostatecznie na Tajwanie. W Chinach kontynentalnych znany jest nie lepiej niż u Nas esperanto. Oczywiście nie usprawiedliwia to producenta ani na jotę!
:
I jeszcze ten bok koperty z "cardon siberu"
Jedynie sam kształt koperty mi odpowiada reszta jest raczej na minus. Językiem się nie muszą posługiwać ale jak robi ktoś produkt z napisem w obcym języku to powinien 10 razy sprawdzić czy nie jest błędnie napisane.
Jedynie sam kształt koperty mi odpowiada reszta jest raczej na minus. Językiem się nie muszą posługiwać ale jak robi ktoś produkt z napisem w obcym języku to powinien 10 razy sprawdzić czy nie jest błędnie napisane.
:
Zerknąłem jescze raz "chłodnym okiem" i jednak nie taki typ zegarka to nie moja bajka, zdecydowanie preferuję styl bardziej klasyczny.
:
Kształt koperty ciekawy, ale reszty jest za dużo.
:
Bez open hearta byłby jeszcze poprawny, a tak jest dramatyczny ...:)
Chociaż doceniam pewne detale - np. fajna koronka trybikowa. Pasek i klamerka konsekwentne i nawet fajne...
Chociaż doceniam pewne detale - np. fajna koronka trybikowa. Pasek i klamerka konsekwentne i nawet fajne...
:
Pasek to jedyny detal jaki mi się podoba
:
Jak nic projektant wali opiaty całymi dniami .
:
Albo pije Absynt w nadmiernych ilościach
:
Jakby Absynta - to by mu ucho obcięli ...
:
mi sie podoba!
chetnie go przygarne
chetnie go przygarne
:
Felek ponieważ w środowisku jesteś znanym kolekcjonerem zegarków o dziwnym pochodzeniu i wyglądzie twoja opinia nie może być brana pod uwagę, Tobie się wszystko co kontrowersyjne podoba
:
Odpowiedz do tematu
Nawet fajny - może dziecku bym kupił. Jak dla mnie zbyt "młodo" wygląda.