Witajcie mili kum(ł)otrowie, święta blisko to może czas na jakąś rybkę?
Oglądam te tuńczyki i dojrzewam dość szybko ale jako że generalnie nie cierpię bransolet to są takie kwestie:
Jak się noszą tuńczyki na skórzanych paskach? podglądałem trochę na guglach ale mnie nie przekonało.
Czy na 20cm nadgarstkach tuńczyki nie wyglądają śmiesznie? i jak z wygodą?
Pozdr
Odpowiedz do tematu
: Tuńczyk za pasem
:
Gdzieś w nadgarstkowych pokazywałem Tuńczyka na skórze. IMO świetnie. Pach robił Andrzej.
Tylko Tuńczyk ma 22mm.
Tylko Tuńczyk ma 22mm.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ale ja o nadgarstku 20cm "mówiłem"
Dorian06 napisał/a: |
Gdzieś w nadgarstkowych pokazywałem Tuńczyka na skórze. IMO świetnie. Pach robił Andrzej.
Tylko Tuńczyk ma 22mm. |
Ale ja o nadgarstku 20cm "mówiłem"
:
Może być mały, jesli lubisz duże zegarki. Jego wymiary na papierze nie mają nic wspólnego w wymiarami w realu. Przez budowę koperty nosi sie go jak 42 - 44 mm. Ja mam 17,5cm i leży idealnie. Imo oczywiście.
[ Dodano: 2015-12-05, 11:39 ]
Aaaaaaa. Jakbyś był w Krk to możesz pomacać.
Odpowiedz do tematu
Może być mały, jesli lubisz duże zegarki. Jego wymiary na papierze nie mają nic wspólnego w wymiarami w realu. Przez budowę koperty nosi sie go jak 42 - 44 mm. Ja mam 17,5cm i leży idealnie. Imo oczywiście.
[ Dodano: 2015-12-05, 11:39 ]
Aaaaaaa. Jakbyś był w Krk to możesz pomacać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |