Odpowiedz do tematu
:
Spidygon, Dobrywieczór
: witam wszystkich zegaromaniaków :)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników, mam na imię Arek , 45 lat i wylądowałem tutaj bo od zawsze intrygowało mnie cykające środowisko. Od dłuższego czasu byłem jako niezarejestrowany użytkownik lecz niedługo będę musiał dokonać zakupu więc chciałbym prosić o radę lepiej rozeznanych w temacie kolegów.Zegarków jako tako nie noszę(co nie znaczy,że nie mogę być platonicznie zakochany). Póki nie było telefonów komórkowych byłem fanatykiem, później jakoś mi przeszło. Teraz pora odnowić miłość.
Pozdrawiam Arek
Pozdrawiam Arek
:
Spidygon,arczimi cześć chłopaki
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
:
arczimi - Cześć i czołem
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Witam wszystkich.
Od niedawna zaraziłem się chorobą związaną z gromadzeniem wszelakiej maści zegarków i powoli się rozkręcam Póki co więcej czytam niż kupuję
Pozdrawiam
Grzegorz
Od niedawna zaraziłem się chorobą związaną z gromadzeniem wszelakiej maści zegarków i powoli się rozkręcam Póki co więcej czytam niż kupuję
Pozdrawiam
Grzegorz
:
Greg205, cześć 🙋
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Greg205 - Czołem i cześć
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Spidygon, arczimi, Greg205 witam
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Witam Państwa!
Na forum trafiłem szukając ofert sprzedaży Unitry Warel, która prostą drogą zaprowadziła mnie do Kosmonauty, którego właścicielem mam nadzieję niedługo zostać
Na forum trafiłem szukając ofert sprzedaży Unitry Warel, która prostą drogą zaprowadziła mnie do Kosmonauty, którego właścicielem mam nadzieję niedługo zostać
:
witaj Pirx,
:
Pirx - Cześć i czołem
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
:
Pirx, cześć
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Pirx, cześć
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Greg205,Pirx witajcie i bawcie się dobrze
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel
: