Zaczynamy i witamy
Odpowiedz do tematu

:
Spidygon, Dobrywieczór pifko

: witam wszystkich zegaromaniaków :)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników, mam na imię Arek , 45 lat i wylądowałem tutaj bo od zawsze intrygowało mnie cykające środowisko. Od dłuższego czasu byłem jako niezarejestrowany użytkownik lecz niedługo będę musiał dokonać zakupu więc chciałbym prosić o radę lepiej rozeznanych w temacie kolegów.Zegarków jako tako nie noszę(co nie znaczy,że nie mogę być platonicznie zakochany). Póki nie było telefonów komórkowych byłem fanatykiem, później jakoś mi przeszło. Teraz pora odnowić miłość.
Pozdrawiam Arek

:
Spidygon,arczimi cześć chłopaki pifko

Jak Cię czytają tak Ci piszą

Daniel
:
arczimi - Cześć i czołem :!:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

Od niedawna zaraziłem się chorobą związaną z gromadzeniem wszelakiej maści zegarków i powoli się rozkręcam :)) Póki co więcej czytam niż kupuję
Pozdrawiam
Grzegorz

:
Greg205, cześć 🙋 ;)
pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Greg205 - Czołem i cześć :!:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Witam Państwa!
Na forum trafiłem szukając ofert sprzedaży Unitry Warel, która prostą drogą zaprowadziła mnie do Kosmonauty, którego właścicielem mam nadzieję niedługo zostać :)

:
witaj Pirx,

:
Pirx - Cześć i czołem :!:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

pifko

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Pirx, cześć pifko

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Greg205,Pirx witajcie i bawcie się dobrze pifko pifko

Jak Cię czytają tak Ci piszą

Daniel
:
...ja pitole, ale świeżaków

pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum