Z wyprostowanym logo dużo lepiej
Zielonego bym u siebie widział
Odpowiedz do tematu
:
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Kurde... fajny, tylko cena
:
wiadomo jakie szklo? wypukle?
Sa jakies rendery 3d?
calkiem fajne, ale cena taka sobie
Sa jakies rendery 3d?
calkiem fajne, ale cena taka sobie
beceen | ***** ***
:
Tutaj zdjęcie egzemplarza z poprzedniej serii (skoro post sprzed trzech tygodni): WUS Bernhardt Globemaster
Zdecydowanie wypukłe było, tak że nie spodziewam się zmiany w obecnym wydaniu!?
Zdecydowanie wypukłe było, tak że nie spodziewam się zmiany w obecnym wydaniu!?
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
ee, myslalem, ze cos poprawili.
Znowu "swiss movement" na tarczy
Znowu "swiss movement" na tarczy
beceen | ***** ***
:
Fajny. Ten pre order można gdzieś na stronie www zrobić?
Non serviam.
:
Pre Sale Price: $ 574 [...] (add $30 for International) [...] to be paid in full to paypal ID: bernhardtwatch@aol.com
Czyli bezpośrednio na adres PP, z adnotacją odnośnie wybranej wersji, w uwagach.
I got a "received" email from Fred when I paid this morning.
Czyli bezpośrednio na adres PP, z adnotacją odnośnie wybranej wersji, w uwagach.
I got a "received" email from Fred when I paid this morning.
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Gdzie te czasy, kiedy Benki były w rozsądnych piniondzach...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Tam, gdzie Striełki...
bow napisał/a: |
Gdzie te czasy, kiedy Benki były w rozsądnych piniondzach... |
Tam, gdzie Striełki...
:
Te czasy minęły razem z dolarem za 3zł (o 2 nie wspomnę, bo to anomalia była )
Gdzie te czasy, kiedy Benki były w rozsądnych piniondzach... |
Te czasy minęły razem z dolarem za 3zł (o 2 nie wspomnę, bo to anomalia była )
:
To też, ale Fred poszedł ostro w górę z cenami...
:
Każdy się ceni Robert
To też, ale Fred poszedł ostro w górę z cenami... |
Każdy się ceni Robert
:
Tragedia
Kasamene napisał/a: |
Stareńki wątek sobie odkopię, bo o samym Globemasterze nie ma innego, jak widzę. Z nowego newslettera Bernhardt'a:
Bernhardt Watch Company is offering a pre sale of the Globemaster ll. Limited edition of 500 pieces! Specs: ETA 2836 (modified for GMT) 42 mm(excluding signed crown) Water resistant to 200 meters Sapphire crystal 316-L case and bracelet(sized with screws) Finish(all brushed) 2 year warranty Zippered travel case Color options: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Limited quantity for Pre Sale of each color. First come-First serve on color choice. Pre Sale Price: $ 574 shipped in US(add $30 for International). To be paid in full to paypal ID: bernhardtwatch@aol.com Pre Sale ends midnight October 11, 2015 Regular Price: $ 674 plus shipping, delivery approximately 4 months. |
Tragedia
:
Fakt, ale podobnie jak było z C.Wardem, traci przez to klientów...
Wardów już nie mam ani jednego, a chyba miałem swego czasu najwięcej w PL - potem Zbok mnie raczej przegonił...
A Benka Officera mam i nie zanosi się abym miał go sprzedawać. No ale on unikalny (jeno 50 Fred wyskrobał) i brązowy
W każdym razie dzisiaj bym Officera nie kupił, to cena x2 i przeszklony dekiel z paskudnym unitasem pod spodem, zdecydowanie mi się nie podoba...
Odpowiedz do tematu
MarcinDB napisał/a: | ||
Każdy się ceni Robert |
Fakt, ale podobnie jak było z C.Wardem, traci przez to klientów...
Wardów już nie mam ani jednego, a chyba miałem swego czasu najwięcej w PL - potem Zbok mnie raczej przegonił...
A Benka Officera mam i nie zanosi się abym miał go sprzedawać. No ale on unikalny (jeno 50 Fred wyskrobał) i brązowy
W każdym razie dzisiaj bym Officera nie kupił, to cena x2 i przeszklony dekiel z paskudnym unitasem pod spodem, zdecydowanie mi się nie podoba...