Czystopolski Zawod K-43
Odpowiedz do tematu

: Czystopolski Zawod K-43

Kupiłem dzisiaj w Bytomiu :grin: W środku CzCzZ, więc prawidłowo. IMO cudeńko, choć w nieco innym znaczeniu niż prezentowana niedawno Rakietka 2209 :)

Ну, погоди! :wkurzony:
:
A żebyś ty tak zgubił go u mnie w przedpokoju, draniu i łajdaku :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gratulacje Paweł - coś wspaniałego :!:

Az się dopiszę, bo nie wyrobię ... :!: I jaki stan :shock: :!: No wal się po prostu ! ;)

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-09-03, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Wspaniały! Werk pokazuj łotrze! :)

Foch und Ch.
: Re: Czystopolski Zawod K-43
pmwas napisał/a:
[url=http://img534.images...rov.jpg]Obrazek[/URL]

Kupiłem dzisiaj w Bytomiu :grin: W środku CzCzZ, więc prawidłowo. IMO cudeńko, choć w nieco innym znaczeniu niż prezentowana niedawno Rakietka 2209 :)

Normalnie zgrzałem się :shock: :shock: :shock: Moim zdaniem za sadystyczne podejście do reszty kolegów należy się ostrzeżenie :lol:

uki999
[Usunięty]
:
Wal się z takim czasowskazywaczem.
Pewnie jest pusty w środku :razz:

:
Niedobry pmwas, niedobry, WAL SIĘ i werk pokazuj natychmiast.

:
GRATULUJĘ !!!! To jest niestety wada Bytomia - jak chcesz coś kupic to trzeba być juz w piątek - inaczej - sprzata się resztki - i jak mam wytłumaczyć zefowi, że zawsze chcę urlop....
Poproszę o obszerna fotorelację i jeszcze ra gratuluję :)

:
Gratulacje i wyrazy szczerej zazdrości :evil:
Czekam na więcej zdjęć.

:
eeeeeee no normalnie sam mu dam ostrzeżenie , wygląda na prze kozaka ten K-34 a ten styl :shock:
Edit
No i ma normalnie mu dałem ostrzeżenie :P

:
Słuszna postawa Rudolfie, niech wie że partia czuwa :razz: :mrgreen: :wink: , sam się prosił :lol:

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-03, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Graty !!!
... i zdjęcia, zdjęcia, więcej zdjęć !!!

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Ja bym dal mu dwa,jedno profilaktycznie :o
Werk,pmwasie!Werk!No i wal sie tak mocno,jak tylko potrafisz :evil:

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
A proszę :)

Czystopol 4-47 15 Kamieni. Wszystko mosiężne. Balans był chromowany, ale zlazło :)

Tu na łapce - jak widać - duża soviecka maszyna :)

Ну, погоди! :wkurzony:
:
łoooooooooł ale zarąbisty , wal się człowieku :shock: ile to cudo ma średnicy ?

:
43mm chyba.

"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum