Co raz więcej na forum Amfibii Beczek (od wczoraj +1 ) także zapraszam was do prezentowania swoich skarbów warto by je policzyć
Moja na razie niestety nie nadaje się do prezentowania szerszej publiczności
Odpowiedz do tematu
:
Ty powiedz mnie lepiej skąd ja mam tarczę wziąc
I fotki wklejaj hurtowniku jeden!!!
Svedos napisał/a: |
Gdyby była moja to już by się nadawała. |
Ty powiedz mnie lepiej skąd ja mam tarczę wziąc
I fotki wklejaj hurtowniku jeden!!!
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-01, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
Tarczę trzeba sobie zrobić , tu jest wszystko opisane, dzięki naszemu koledze Auza.
http://www.chinawatches.p...?t=1332&start=0
http://www.chinawatches.p...?t=1332&start=0
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-01, 14:28, w całości zmieniany 1 raz
:
yhy, a potem mnie zlinczują na kizi że "podrupkie" im przynoszę
:
W taj chwili na kizi to raczej mało kto rozpozna ze Amfa była modowana, ze starej gwardii niewielu juzerów z merytoryczną wiedzą się ostało.
:
Ja rozpoznam i będę się tutaj nabijał
:
Jedną beczką to się juź nachwaliłem do wy...a - to może poczekam - dwie "200" się do mnie wybierają teraz, to pokażemy komplecik jak dojdą
hotwax - jesli to co przyjdzie będzie takie jak sie spodziewam to będę miał nadmiarową beczkę 200, z niebieską tarczą - tak za 2 tyg. bedę wiedział czy zmieniam na inną czy odsyłam.
hotwax - jesli to co przyjdzie będzie takie jak sie spodziewam to będę miał nadmiarową beczkę 200, z niebieską tarczą - tak za 2 tyg. bedę wiedział czy zmieniam na inną czy odsyłam.
:
Jeżeli któryś z wujków będzie miał takiej beczki dosyć to z chęcią przygarnę
:
JAK KTÓRYŚ Z KUMOTRÓW BĘDZIE MIAŁ TARCZĘ TO JA PRZYGARNĘ!!!
(i jak do tej pory nikt zdjęcia nie wkleił)
(i jak do tej pory nikt zdjęcia nie wkleił)
:
Fajne - choć mam jedną sugestię - jeśli dajemy moda to warto zaznaczyć, że dajemy moda
:
Odpowiedz do tematu
O którym modzie mówisz , bo wstawiłem dwa
I tak radioroom ma tarczę wykonaną według kocepcji Auzy którą nieco zmodyfikowałem.
Z kolei "beczka" z czarnym bezelem ma zaimplantowany bezel od Shanghaia Sybmarinera
Trzecia jest w 100 % oryginalna.
I tak radioroom ma tarczę wykonaną według kocepcji Auzy którą nieco zmodyfikowałem.
Z kolei "beczka" z czarnym bezelem ma zaimplantowany bezel od Shanghaia Sybmarinera
Trzecia jest w 100 % oryginalna.