Odpowiedz do tematu
:
Uki wydałeś sie teraz będziesz musiał złatwiać kumotrom promocyjne gadzety specjal prajsy for camrates i takie tam różne
:
Na ten przykład czapeczki bez zakupu zegarka za dwa tryliony plnów
:
Za brak speszjal prajsów for maj friends i gadżetów - łazanki i ostrzegawka
:
Uki, a czarną striełę masz??
:
Nie już nie mam a czarną striełę miał mój zmienik, to pewnie z nim tak rozmawiałeś
Specjal price for my friends już są jeżeli kotś przychodzi i mówi że jest z klubu dostaje 10% rabatu przy zakupie zegarka
Specjal price for my friends już są jeżeli kotś przychodzi i mówi że jest z klubu dostaje 10% rabatu przy zakupie zegarka
:
Pewnie tak, w porządku facet, fajnie się z nim rozmawia
A z jakiego klubu???
A z jakiego klubu???
:
Najpewniej nie z naszego , bo my nie mamy klubu
Arek napisał/a: |
Pewnie tak, w porządku facet, fajnie się z nim rozmawia
A z jakiego klubu??? |
Najpewniej nie z naszego , bo my nie mamy klubu
:
Oczywiście że chodziło mi o forum CW , lubię kiedy z kimś wpadnę w rozmowę zegarkową.
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-01, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam tyle Rosyjskich zegarków z waszej dystrybucji że moja fotka powinna w salonie wisieć
Edyta
Jako miejsce kultu, drogi Alamosie
Edyta
Jako miejsce kultu, drogi Alamosie
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2010-09-01, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
:
I wisi ...
"Tego Pana nie obsługujemy "
Svedos napisał/a: |
Ja mam tyle Rosyjskich zegarków z waszej dystrybucji że moja fotka powinna w salonie wisieć |
I wisi ...
"Tego Pana nie obsługujemy "
:
Wujku Alamosie z ust mi to wyjąłeś
:
zobaczycie że teraz Svedos do Bydgoszczy będzie jeździł, a tam zegarków kupować nie będzie
:
Tak, dla podgrzania atmosfery...
Szykuje się nam Litewski Panerai XXI wieku.
Potraktujmy to, jako bardzo prawdopodobną ciekawostkę. Ze źródła, którego ujawnić nie mogę, dowiedziałem się, że w projektowaniu Anchara brali udział płetwonurkowie greccy (to wiemy), ale nie byle jacy, tylko wojskowi. Sam Anchar wszedł na wyposażenie płetwonurków greckich sił specjalnych. W samej Grecji jest olbrzymie zainteresowanie zegarkiem i tam właśnie pójdzie lwia część produkcji. Do Polski trafi tylko po 30 sztuk każdego modelu, więc kto pierwszy, ten lepszy. Trzymam rękę na pulsie i już... a zresztą, nie będę uprzedzał faktów. Gdy nadejdzie czas, sami zobaczycie
Szykuje się nam Litewski Panerai XXI wieku.
Potraktujmy to, jako bardzo prawdopodobną ciekawostkę. Ze źródła, którego ujawnić nie mogę, dowiedziałem się, że w projektowaniu Anchara brali udział płetwonurkowie greccy (to wiemy), ale nie byle jacy, tylko wojskowi. Sam Anchar wszedł na wyposażenie płetwonurków greckich sił specjalnych. W samej Grecji jest olbrzymie zainteresowanie zegarkiem i tam właśnie pójdzie lwia część produkcji. Do Polski trafi tylko po 30 sztuk każdego modelu, więc kto pierwszy, ten lepszy. Trzymam rękę na pulsie i już... a zresztą, nie będę uprzedzał faktów. Gdy nadejdzie czas, sami zobaczycie
:
Odpowiedz do tematu
No to teraz tylko ładną legendę trzeba wymyślić.