Odpowiedz do tematu
:
..................................
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-17, 18:30, w całości zmieniany 2 razy
Dzięki Panowie
Zmieniłem temat na pasek żeby nie zakładać nowego. Myślę znowu o pattinim w kolorze pomarańczowym z czarnym szyciem. Wiecie, że lubię ekstrawagancję
http://pattini.pl/
Który z tych czterech rodzai najbardziej by pasował. Pomarańcz jak na jednej z fotek byłby na tym który wybiorę.
Czy dać sobie spokój z taką kolorystyką chociaż bardzo fajna
Zmieniłem temat na pasek żeby nie zakładać nowego. Myślę znowu o pattinim w kolorze pomarańczowym z czarnym szyciem. Wiecie, że lubię ekstrawagancję
http://pattini.pl/
Który z tych czterech rodzai najbardziej by pasował. Pomarańcz jak na jednej z fotek byłby na tym który wybiorę.
Czy dać sobie spokój z taką kolorystyką chociaż bardzo fajna
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-17, 18:30, w całości zmieniany 2 razy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
.......pierwszy-idealnie
......trzeci-ekstrawagancko
......trzeci-ekstrawagancko
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
a możesz cyfry w kalendarzu zmienić na czerwone? to wtedy brałbym 1 lub 2, a tak to ostatni ale ja tradycjonalista i musi do czegoś pasować
:
diverofobia, ale ostatni wzór też miałby być pomarańczowy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
ja tylko napisałem że ten na focie by mi podszedł, a tamte inne to jakbyś miał sekundnik czerwony, kalendarz albo indeksy- a tak to mi nie pasuje , ale to mój gust
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-14, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
diverofobia, masz rację. Widzisz na fotce , że mam brązowy pasek z niebieskim szyciem więc lubię ekstrawagancję albo takie ekslerymenty które nie wszystkim się podobają.
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2015-09-14, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
o gustach nie dyskutuję i nie krytykuję, mogę tylko napisać co mnie się podobuje
ale ja chyba konserwa jestem (wiesz vintage i te sprawy)
ale ja chyba konserwa jestem (wiesz vintage i te sprawy)
:
Ten ostatni. Tylko przeszyłbym go szarą nicią.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
a ja raczej białą też w oczy włazi i pasuje do wskaz i chrono
:
Chrono jest srebrne.
diverofobia napisał/a: |
a ja raczej białą też w oczy włazi i pasuje do wskaz i chrono |
Chrono jest srebrne.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
okej ale białe do srebrnego też pasuje i do indeksów iiii. no taki mój gust klasyczny
wypowiedziałem swoją opinię i nie chcę kornelowi wątku przejmować, pozdro
Ostatnio zmieniony przez diver 2015-09-14, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 napisał/a: | ||
Chrono jest srebrne. |
okej ale białe do srebrnego też pasuje i do indeksów iiii. no taki mój gust klasyczny
wypowiedziałem swoją opinię i nie chcę kornelowi wątku przejmować, pozdro
Ostatnio zmieniony przez diver 2015-09-14, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Po to założył, żeby wypowiadać swoje opinie.
Srebrny też do nitów będzie pasował.
Srebrny też do nitów będzie pasował.
:
no teraz się z tobą zgodzę, srebrna nić byłaby zajefajna
Dorian06 napisał/a: |
Po to założył, żeby wypowiadać swoje opinie.
Srebrny też do nitów będzie pasował. |
no teraz się z tobą zgodzę, srebrna nić byłaby zajefajna
:
Odpowiedz do tematu
Dorian06, tylko ja chcę ten pasek koloru pomarańczowego i co z szarym szyciem ?
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91