Nie o Zodiaka pytam
Wiem jak wygląda, bardzo mi się podoba, jedyny "błoniak" jakiego mam
Odpowiedz do tematu
:
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
słuszna uwaga
Słoniu napisał/a: |
Dla mnie jeszcze powinni cenę zrównać z zegarkami Xicorra i Gerlachów, bo za 8215 to trochę sporo |
słuszna uwaga
:
Recenzja jak zawsze klasa. Zegarek już znacznie mniej - jak dla mnie wieje kaszaną obojętne czy patrzy się od góry (tarcza) czy od spodu (wahnik). No i na dobicie jeszcze cena z kosmosu
keep but care
:
Kolejna fajna recka dzięki Słoniu
Błonie natomiast niefajne Bliżej mu do biżuterii niż do zegarka (IMO)
Błonie natomiast niefajne Bliżej mu do biżuterii niż do zegarka (IMO)
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
IMO nic w tym zegarku kupy się nie trzyma... Poszczególne elementy, przynajmniej niektóre, są OK. Ale całość nie podoba mi się nic a nic. Dysfunkcjonalna tarcza, krótkie uszy, niezbyt mechanizm i cena z kosmosu. Są chętni, to niech kupują .
Antisocial and faceless...
:
ja tych chętnych do kupna nie widzę, a wy
:
Zdecydowanie nie nosiłbym.
:
Świetna recka.
A mechanizm ma od Wostoka ???
A mechanizm ma od Wostoka ???
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
A mi się podoba i recka, i zegarek
Oczywiście jak w prawie każdym to i owo bym widział inaczej rozwiązane czy wykonane, ale doskonałości nie ma. No może z jednym, góra dwoma wyjątkami
Oczywiście jak w prawie każdym to i owo bym widział inaczej rozwiązane czy wykonane, ale doskonałości nie ma. No może z jednym, góra dwoma wyjątkami
:
Odpowiedz do tematu
Swietny garniturowiec, czcionka i ogolnie design zerzniety z nowego Tissota Visodate.
Gdyby cena byla przystepniejsza (tak z 50% obecnej) to napewno fajna pozycja w kolekcji
Gdyby cena byla przystepniejsza (tak z 50% obecnej) to napewno fajna pozycja w kolekcji