poka swojego gieszoka...
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

:
tradycyjny profil
[/img]
en face w nagdarstkowych
http://www.czwarty-wymiar...=asc&start=1275

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
ale badziew facepalm to okrągłe z przodu to jakiś głośniczek do radia czy coś facepalm
:P :D

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I napisał/a:
ale badziew facepalm to okrągłe z przodu to jakiś głośniczek do radia czy coś facepalm

Coś mi się wydaje że bez streptomycyny to ani rusz... proszę Waszmości :))

kornel91 świetny pifko

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Ratler Wściekły I napisał/a:

Tarka do piet, ignorancie... facepalm

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe :)
:
Daito, pifko
Ratler Wściekły I, zazdrościsz bo masz damski nadgarstek i zegarek leżał by tylko w pudełku :złośliwiec:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
Ratler Wściekły I, zazdrościsz bo masz damski nadgarstek i zegarek leżał by tylko w pudełku :złośliwiec:

To już wiem dlaczego pokazuje "G" z profilu :)) :))

:
Z plaży

:
firmowe

przodowe w nadgarstkowych
http://www.czwarty-wymiar...p=959178#959178

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2015-08-24, 18:06, w całości zmieniany 2 razy
:
:popcorn:

:
firmowe

nowatorskie podejście do teleskopowania

buźka

:
Co za faja nawet na śrubkę żałuje kilku złotych :popcorn:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
kornel91 napisał/a:
Co za faja nawet na śrubkę żałuje kilku złotych :popcorn:

Noooo wiesz... nie mógł znaleźć ORYGINALNEJ :)) :)) :))

Ostatnio zmieniony przez Daito 2015-08-25, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
:
Ratler facepalm

:D

"Żyj pasją, a spełnisz marzenia"
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  

Pełna wersja forum