slon, w dzień odczytasz godzinę bez najmniejszego problemu. Niezależnie od tego, czy dzień jest słoneczny, czy też pochmurny.
O zmierzchu, też raczej nie ma większego problemu. Wszystko za sprawą dobrego kontrastu wyświetlacza.
Po zmroku, to raczej już tylko podświetlanie. Wówczas widać miodzio
Jeśli chodzi o rodzaj wyświetlacza, to przy tym kolorze masz tylko jeden wybór.Negatyw.
I nie chodzi tu o moją preferencję, lecz o to, że wersja gw 7900 w czerwieni, nie występuje z innym wyświetlaczem.
Ja wybrałem tą wersję kolorystyczną, nieprzypadkowo ... Połączenie głębokiej czerwieni i negatywu, robi naprawdę dobre wrażenie na żywo.
Do tego, tak jak wcześniej napisałem, zapoznałem się z tym jak wygląda czytelność wyświetlacza w realu. Byłem w TT.
Ponieważ stwierdziłem, że czytelność jest na akceptowalnym poziomie, zegarek zakupiłem.
I nie zawiodłem się. To świetne budżetowe G. W tej cenie i kolorze, ciężko o rozsądniejszy wybór.
Naturalnie pod warunkiem tego, że zegarek podoba się Tobie wizualnie. Każdy ma przecież inny gust
Jak dla mnie, jedyną konkurencją dla tego modelu, jest Gdf-100-4er, o którym wspomniał
kornel91.
Niestety, dostępne modele mają obłędną cenę. I pomyśleć, że nie tak dawno, można je było nabyć w kwocie 400 zł ...