Odpowiedz do tematu
:
W tym zegarku broni się tylko tarcza ale pod warynkiem, że ten zegarek byłby za ok 1200 PLNów
Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
w tym zegarku nic sie nie broni; wirtualna marka, tyle ze nie nalezy do Guangzhou Best Timepieces Ltd., a do Swatcha, wiec nagle 4100 polskich krolow jest ok? no nie jest.
beceen | ***** ***
:
Nie testowany - ale dziurawca od Zenitha why not?
Krzyzol napisał/a: |
że chętnie by kupił testowany egzemplarz. Nie wprost, ale ... |
Nie testowany - ale dziurawca od Zenitha why not?
:
No tak, Zenith to Zenith.
:
ale Waszmości na klepaku PLN nie ma króla ani pu na dychu książę siedzi dopiero na dwudychu król urzęduje - tak że 205 polskich królów wychodzi...
beceen napisał/a: |
wiec nagle 4100 polskich królów |
ale Waszmości na klepaku PLN nie ma króla ani pu na dychu książę siedzi dopiero na dwudychu król urzęduje - tak że 205 polskich królów wychodzi...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Oj tam- koperta się błyszczy, jest dziurbilion, pasek jak z krokodyla i jeszcze napisali, że zwis mejd- dla sporej części rodaków właśnie tak ma wyglądać dobry/markowy/prestiżowy zegarek
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-07-14, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
beceen napisał/a: |
w tym zegarku nic sie nie broni (...) |
Oj tam- koperta się błyszczy, jest dziurbilion, pasek jak z krokodyla i jeszcze napisali, że zwis mejd- dla sporej części rodaków właśnie tak ma wyglądać dobry/markowy/prestiżowy zegarek
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-07-14, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
:
To fajnie by do tych rodaków dotrzeć z informacją, że niekoniecznie i uświadomić co, jak i za ile - tak mi się wydaje
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale serio? :shock
Rubicon, którego recenowałeś jakiś czas temu ma tarczę, którą możnaby przypisać temu samemu "artyście". A i tak wypada lepiej i ma jedno zero mniej przy cenie.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2015-07-14, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Cytat: |
Nie da się ukryć, że największe wrażenie robi jednak tarcza |
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje ale serio? :shock
Rubicon, którego recenowałeś jakiś czas temu ma tarczę, którą możnaby przypisać temu samemu "artyście". A i tak wypada lepiej i ma jedno zero mniej przy cenie.
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2015-07-14, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Naprawdę tego typu "marki" ktoś kupuje po cenie katalogowej?
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania
:
BTW - taki dziurawiec a jaki ruch na forum wygenerował W najbliższym czasie na blogu i forum recenzje już nie dla ZiP - tym razem zegarki przyszły od dystrybutora z przeznaczeniem publikacji w dziale recenzje i blogu a nie dla portalu
tomaczo napisał/a: |
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania |
BTW - taki dziurawiec a jaki ruch na forum wygenerował W najbliższym czasie na blogu i forum recenzje już nie dla ZiP - tym razem zegarki przyszły od dystrybutora z przeznaczeniem publikacji w dziale recenzje i blogu a nie dla portalu
:
Ja już proponowałem nie raz - mogę wysłać coś do recenzji i nie oczekuję pozytywnych ocen Pewnie sporo osób też bez problemu coś wyśle i poczyta Tutaj raczej problemem będzie brak mocy przerobowej niż brak tematów do recenzji.
następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania |
Ja już proponowałem nie raz - mogę wysłać coś do recenzji i nie oczekuję pozytywnych ocen Pewnie sporo osób też bez problemu coś wyśle i poczyta Tutaj raczej problemem będzie brak mocy przerobowej niż brak tematów do recenzji.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A Jackowi się nie dziwcie, napisał by prawdę to następnym razem by wuja dostał a nie zegarek do przetestowania |
:
Odpowiedz do tematu
Jeszcze jako uzupełnienie poprzedniego posta - mamy na forum dwóch producentów i dwóch dystrybutorów zegarków, delikatnie mówiąc nieco bardziej interesujących od tego Covera, Słonik jest wiarygodnym partnerem i pokazał, że pisze solidne recenzje, głowy oczywiście nie dam, ale sądzę, że dałoby radę załatwić trochę materiału do testów, bo to w końcu obopólna korzyść.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW