czy pan Jan z Wolskiej ogarnie montaz szkla?
i Wolska 109 to jest ten dlugi blok na rogu Prymasa i Wolskiej?
Odpowiedz do tematu
:
beceen | ***** ***
:
tak to jest ten blok, myślę że ogarnie.
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
A byłem dwa razy u p. Janka z Tarchomina na oględzinach i bardzo dobre pozostawił wrażenie…Może dla tego, że tylko oglądał?
:
Polecam zegarmistrza (Pan Włodzimierz Skowron) na Żoliborzu na ul. Słowackiego w Mercurym.
:
Witam wszystkich jestem tu nowy i mam nadzieję na owocną współpracę.
Tymczasem co do tematu to czy ktoś może mi powiedzieć, bo nigdzie nie znalazłem opinii, o pracy zegarmistrza Marka Drzażdżyńskiego? I czy cena wymiany szkła mineralnego może kosztować 160zł?
Tymczasem co do tematu to czy ktoś może mi powiedzieć, bo nigdzie nie znalazłem opinii, o pracy zegarmistrza Marka Drzażdżyńskiego? I czy cena wymiany szkła mineralnego może kosztować 160zł?
:
W tym Tissocie?
G.
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Tak dokładnie w nim, tyle wycenił po obejrzeniu go Pan Marek, Pan Duber tylko telefonicznie powiedział, że 60 zł stąd moje zapytanie o to, no i w ogóle chciałbym wiedzieć czy warto się ponownie udać do p. Marka?
:
No to już wiesz
G.
G.
"We offer best solutions in search of a problem"
:
Marek się ceni, ale czego się spodziewać po wielkim mistrzu cechu złotników jubilerów cośtam...
Za to cieszy mnie wieść, że p. Duber znów działa.
Za to cieszy mnie wieść, że p. Duber znów działa.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Janek działa, blisko Fraka zdaje się warsztat ma teraz.
:
Tak u Fraka w mieszkaniu
:
A to nie wiedziałem że tak blisko jesteście
:
Szybkie pytanko. Gdzie najlepiej udać się na przegląd pięcioletni dla podstawowej Ety 2824? Tak, żeby było dobrze zrobione i żeby ze mnie nie zdarli za dużo. Jaka jest średnia cena takiej usługi?
:
To może w Łodzi?
Tempus, ul. Struga?
Tempus, ul. Struga?
:
Odpowiedz do tematu
Zakład Pana Jana z Górczewskiej już bardzo długo zamknięty, może ktoś coś wie ?