I jeszcze jeden pomysł na Navigatora:
Odpowiedz do tematu
:
"Postepuj zawsze właściwie. Da to satysfakcję kilku ludziom, a resztę zadziwi".
:
Degustibus itd... Ale mam tylko nadzieję, że pomysł "piuu piuu" nie upadł?
:
+1
Z_bych napisał/a: |
mam tylko nadzieję, że pomysł "piuu piuu" nie upadł? |
+1
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-21, 18:04, w całości zmieniany 1 raz
Długo czekałem, aż któryś z Kumotrów ogłosi, że koszulka u Jego znajomych kosztowałaby tyle i tyle, przy minimalnej ilości takiej a takiej i zapyta, kto nabyłby i który(e) projekt(y) na takich warunkach. Ponieważ się nie doczekałem, pozwolę sobie przypomnieć o takiej (przynajmniej IMHO) potrzebie, inaczej (ciągle IMHO) sprawa nie ruszy z miejsca.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-21, 18:04, w całości zmieniany 1 raz
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
A ja czekam na jeden dobry projekt
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-22, 09:57, w całości zmieniany 2 razy
Mówiąc dokładnie: na jeden projekt, który będzie się Tobie podobał,Bronku.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-22, 09:57, w całości zmieniany 2 razy
:
Jak dla mnie patrząc na odzew to projektu "dobrego" póki co nie mamy : /
Ja jestem gotów wykonać jak zawsze ale dajcie coś fajnego.
Ja jestem gotów wykonać jak zawsze ale dajcie coś fajnego.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Uważasz, że ja tu za wyrocznię robię ?
Prawda jest taka, że żaden projekt mnie nie zachwycił i nie zamówię takiej koszulki. Z tego co czytałem powyżej, sporo osób uważa podobnie.
Ale nic przeszkadza żebyście zrobili sobie nawet po jednej koszulce każdego projektu. Były już takie akcje i ludziska są zadowoleni
Zinajda napisał/a: |
Mówiąc dokładnie: na jeden projekt, który będzie się Tobie podobał,Bronku. |
Uważasz, że ja tu za wyrocznię robię ?
Prawda jest taka, że żaden projekt mnie nie zachwycił i nie zamówię takiej koszulki. Z tego co czytałem powyżej, sporo osób uważa podobnie.
Ale nic przeszkadza żebyście zrobili sobie nawet po jednej koszulce każdego projektu. Były już takie akcje i ludziska są zadowoleni
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Ja bym kilka wziął, ale konkretów brak
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ale, w Twoim poście, użyłeś słów "ja czekam", stąd moja odpowiedź i jej forma. Uzupełniam tedy: Nie, nie uważam Cię za wyrocznię. Masz, oczywiście, pełne prawo do własnego gustu a w konsekwencji, akceptacji lub nie, projektów, a tym bardziej do nie kupowania koszulki. A i "ludziska" są Ci, jak sądzę, wdzięczne za wyrozumiałość.
No, właśnie Iksie. O te konkrety mi chodziło.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-29, 12:46, w całości zmieniany 5 razy
Bronek napisał/a: | ||
Uważasz, że ja tu za wyrocznię robię ? |
Ale, w Twoim poście, użyłeś słów "ja czekam", stąd moja odpowiedź i jej forma. Uzupełniam tedy: Nie, nie uważam Cię za wyrocznię. Masz, oczywiście, pełne prawo do własnego gustu a w konsekwencji, akceptacji lub nie, projektów, a tym bardziej do nie kupowania koszulki. A i "ludziska" są Ci, jak sądzę, wdzięczne za wyrozumiałość.
No, właśnie Iksie. O te konkrety mi chodziło.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-06-29, 12:46, w całości zmieniany 5 razy
:
Takie pytanie:
Z koszulkami "Piuu! Piuu!" coś robimy? Bo wiecie... premiera wiadomego filmu idzie
Z koszulkami "Piuu! Piuu!" coś robimy? Bo wiecie... premiera wiadomego filmu idzie
:
Tak mi się skojarzyło, sprzed kilku dni
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Szymon, biorąc pod uwagę, że w ponad pół roku nic nie ruszyło to chyba można przyjąć, że to nie był dobry projekt. Co zresztą niejednokrotnie było stwierdzone.
Nie robimy koszulki Star Wars tylko forumową zegarkową.
Nie robimy koszulki Star Wars tylko forumową zegarkową.
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
A ja sobie myślę, ze to był dobry projekt i widziałbym u siebie (na sobie) taką koszulkę...
:
www.forumstarwars.pl
Odpowiedz do tematu
Z_bych napisał/a: |
A ja sobie myślę, ze to był dobry projekt i widziałbym u siebie (na sobie) taką koszulkę... |
www.forumstarwars.pl