Dziękuję za dobre słowo Szymon
W obecnej formie chyba ciężko byłoby wpasować tą dwójkę, aby była w jakimś fajnym rozmiarze i dobrze wyglądała na koszulce kornel91, a przynajmniej ja tak to łapię.
Można by natomiast dać jakiegoś jednego gadzinę, np. tego:
Oczywiście ostateczną formę można doszlifować, ta z wyżej jest tylko z innych ustawień skanera, ale jeżeli ktoś korzysta na co dzień s photoshopa lub innych podobnych, to na pewno jest w stanie bez kłopotów wycisnąć więcej z rysunku.
Postaram się też jeszcze dzisiaj po pracy dodać Navigatora do wglądu
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez planB 2015-06-17, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez planB 2015-06-17, 09:51, w całości zmieniany 1 raz
"Postepuj zawsze właściwie. Da to satysfakcję kilku ludziom, a resztę zadziwi".
:
Biorę takie 2 szt
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Santino, coś się dzieje może w temacie?
Santino napisał/a: | ||
Poczekaj - jakąś żabolową sobie zrobimy |
Santino napisał/a: | ||
W weekend powinien być projekt |
Santino, coś się dzieje może w temacie?
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Brawo ten Pan... wziąłbym ze dwie szt.
Szymon napisał/a: |
Mamy zdolnego, nowego kolegę na forum (planB). Wrzucił dziś innym wątku swój rysunek i za jego pozwoleniem wrzucam tu jako materiał do przemyslenia:
Obrazek |
Brawo ten Pan... wziąłbym ze dwie szt.
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Tak jak obiecałem jest i Navigator:
:
Biorę i te dwie
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Mamy nieco niesłownego podwykonawcę
Ale cisnę go ile wlezie.
Obiecał się przyłożyć.
A jako rekompensatę, zrobi projekt za friko
Bronek napisał/a: | ||||||||
Santino, coś się dzieje może w temacie? |
Mamy nieco niesłownego podwykonawcę
Ale cisnę go ile wlezie.
Obiecał się przyłożyć.
A jako rekompensatę, zrobi projekt za friko
:
Wprawdzie możliwe, że bardziej na najbliższą koszulkę forumową pasowałby motyw żaby, ale fajny jest ten projekt nawigatora.
Z oddaniem odcieni szarości może być różnie (choć nie znam się na druku na koszulkach), to może ewentualnie czarno-biały wzór z "uproszczonym" cieniowaniem?
Mam nadzieję, że planB się nie obrazi, że zmodyfikowałem jego rysunek
Z oddaniem odcieni szarości może być różnie (choć nie znam się na druku na koszulkach), to może ewentualnie czarno-biały wzór z "uproszczonym" cieniowaniem?
Mam nadzieję, że planB się nie obrazi, że zmodyfikowałem jego rysunek
:
gryson,
Nie no.. jasne że do przeniesienia na koszulkę trzeba zbinaryzować. Tamto poglądowo wrzucone było
Nie no.. jasne że do przeniesienia na koszulkę trzeba zbinaryzować. Tamto poglądowo wrzucone było
:
Nie widzę problemu gryson
Szymon kornel91
Jeżeli przypadł Wam do gustu Navigator, to mam na niego jeszcze jeden pomysł z nieco innym akompaniamentem i jak starczy wolnego czasu, to postaram się go jak najszybciej zrealizować, bo baza już jest
Szymon kornel91
Jeżeli przypadł Wam do gustu Navigator, to mam na niego jeszcze jeden pomysł z nieco innym akompaniamentem i jak starczy wolnego czasu, to postaram się go jak najszybciej zrealizować, bo baza już jest
:
Chyba znam gościa...
Santino napisał/a: |
Mamy nieco niesłownego podwykonawcę Ale cisnę go ile wlezie. Obiecał się przyłożyć. A jako rekompensatę, zrobi projekt za friko |
Chyba znam gościa...
" Idiotów generalnie jest mało na świecie, ale są tak sprytnie porozstawiani, że co rusz któregoś spotykamy "
:
Zrobimy mu jesienią klepanie michy.
Albo kręcenie wora...
A niby miał mieć więcej czasu, bo robotę zmienił na lepszą
Bronek napisał/a: |
Chyba znam gościa... |
Zrobimy mu jesienią klepanie michy.
Albo kręcenie wora...
A niby miał mieć więcej czasu, bo robotę zmienił na lepszą
:
...po pracy też jestem w pracy i trafił się akurat okres, gdzie robię 3 roboty na raz (oprócz tej swojej oczywiście), więc bez takich mi tutaj
PS. termin, o którym Ci pisałem też stoi pod znakiem zapytania, bo !@#$%^ czasu ni mam ni wuja
...a kręcenie wora i klepanie michy to możecie mi zrobić po północy, wtedy będzie mi wszystko jedno...
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
Mamy nieco niesłownego podwykonawcę |
...po pracy też jestem w pracy i trafił się akurat okres, gdzie robię 3 roboty na raz (oprócz tej swojej oczywiście), więc bez takich mi tutaj
PS. termin, o którym Ci pisałem też stoi pod znakiem zapytania, bo !@#$%^ czasu ni mam ni wuja
...a kręcenie wora i klepanie michy to możecie mi zrobić po północy, wtedy będzie mi wszystko jedno...