Odpowiedz do tematu
:
Wygląda na damski przez te krągłości
:
Jestem zauroczony , kiedy będzie i za ile
:
Odważna stylizacja IMHO - damskości nie zauważam
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-14, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Kurna.. normalnie eksperci od oceniania zegarków ze zdjęcia niemalże jak u sąsiadów
Nikt jeszcze nic oprócz renderu nie widział, a juz że damski itd. Mi się koncept podoba, a z ocenianiem czegokolwiek, to sobie poczekam na prototyp
Nikt jeszcze nic oprócz renderu nie widział, a juz że damski itd. Mi się koncept podoba, a z ocenianiem czegokolwiek, to sobie poczekam na prototyp
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-14, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
:
A co innego można na razie ocenić, jak nie te renderki? Chyba jak już powstanie, to będzie za późno na uwagi, nie uważasz, geniuszu?
:
słowo klucz - prototyp
Testral napisał/a: |
A co innego można na razie ocenić, jak nie te renderki? Chyba jak już powstanie, to będzie za późno na uwagi, nie uważasz, geniuszu? |
słowo klucz - prototyp
:
A może te rendery są nie po to, żebyś mógł powiedzieć, że Ty zrobiłbyś to zupełnie inaczej?
będzie za późno na uwagi, nie uważasz, geniuszu? |
A może te rendery są nie po to, żebyś mógł powiedzieć, że Ty zrobiłbyś to zupełnie inaczej?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Testral 2015-06-14, 17:35, w całości zmieniany 3 razy
I dlatego nie napisałem nic takiego. Jeśli słabo czytasz, to poproś kogoś o pomoc.
Moje grzeczne uwagi dotyczące projektu może kolega wziąć pod uwagę, może je całkowicie zignorować, ale raczej krzywdy mu nie robię.
Moje grzeczne uwagi dotyczące projektu może kolega wziąć pod uwagę, może je całkowicie zignorować, ale raczej krzywdy mu nie robię.
Ostatnio zmieniony przez Testral 2015-06-14, 17:35, w całości zmieniany 3 razy
:
Mogłeś zrobić to samo z moim postem - Twoje święte prawo
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-14, 17:47, w całości zmieniany 3 razy
może kolega wziąć pod uwagę, może je całkowicie zignorować, ale raczej krzywdy mu nie robię. |
Mogłeś zrobić to samo z moim postem - Twoje święte prawo
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-06-14, 17:47, w całości zmieniany 3 razy
:
Atakujesz sarkastycznymi uwagami, więc nie dziw się, że wywołują reakcje.
:
Masz coś jeszcze do powiedzenia?
Jeśli słabo czytasz, to poproś kogoś o pomoc. |
Masz coś jeszcze do powiedzenia?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
A bo co? Masz jakiś problem?
:
On ma wiele problemów.
Tu są sami z problemami.
Jak nie masz problemów, to może cię źle na recepcji skierowali ? Lewatywy robią na parterze.
A bo co? Masz jakiś problem? |
On ma wiele problemów.
Tu są sami z problemami.
Jak nie masz problemów, to może cię źle na recepcji skierowali ? Lewatywy robią na parterze.
:
Dlaczego na mnie naskakujesz? Moje uwagi dotyczące tematu były grzeczne i nie obrażały nikogo.
:
Odpowiedz do tematu
Bo tekst "masz jakiś problem" mnie pasuje bardziej do skąpo owłosionego nad intelektem dżentelmena pytającego czy masz komórkę. Dlatego grzecznie też pytam czy ty na lewatywę i pomyliłeś piętra? Bo na lewatywę się u nas krótko czeka, to usługa bezpłatna, bez NFZ.