Odpowiedz do tematu
: Jakaś MM w Poznaniu?
Już od jakiegoś czasu chodzi za mną Marina. Tylko sęk w tym, że obawiam się jak to będzie leżeć na mojej witce. Może ktoś z was mieszka w Poznaniu i mógłby dać przymierzyć cokolwiek? Koperty Luminor lub Mini Fiddy wielkości 44mm lub 42mm. Raczej nie 47 i 40 ;p. Proszę o kontakt lub może jakieś namiary na kogoś
:
Też miałem taki dylemat. Zaryzykowałem z kopertą 44 mini fiddy przy 16,5 cm w łapce i jest bardzo fajnie
:
Do Zgierza trza wpaść, niejedna będzie
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Capek, wrzuć parę zdjęć, kilka ujęć nadgarstkowych przede wszystkim
:
Postaram się jutro coś wrzucić.
[ Dodano: 2015-05-21, 21:06 ]
Proszsz bardzo
[ Dodano: 2015-05-21, 21:06 ]
Proszsz bardzo
:
Kurcze, uszy trochę wystają . Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza w Poznaniu...
:
No troche tak, ale przez to, że to jest fiddy. Luminor podobno się lepiej układa.
:
Dykiel zmień na płaski i też będzie się układał
:
Mnie się podoba Grubszy pasek też by poprawił ułożenie (chyba )
:
lateralus, miałem onegdaj mini fiddy 44mm, na moim 17cm nadgarstku wyglądało to tak:
"I own the watch, the watch does not own me"
:
lateralus, ja mam 17,5 i leży super. Zdjęcia są gdzieś w nadgarstkowych. I dodam, że miałem dwa razy.
A i najważniejsze. Nawet jak nie podejdzie, to długo nie będzie leżeć na bazarku. Chyba, że kupisz jakiś wynalazek.
A i najważniejsze. Nawet jak nie podejdzie, to długo nie będzie leżeć na bazarku. Chyba, że kupisz jakiś wynalazek.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ja sobie ostatnio mierzyłem dokładnie (nadgarstek ;p) i w zależności w którym miejscu to między 16 a 17cm. Także można przyjąć 16,5. No nic, skoro nikt nie ma w Pzn to pewnie trzeba będzie zaryzykować.
:
A jaką dokładnie chcesz kupić
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Chyba najbardziej bym chciał od getata luminora zwykłego, polerowanego
:
Odpowiedz do tematu
Dobry wybór.
Tylko nad polerowanym bym się zastanowił. Świeci się jak psu ....... Ale za to bardziej elegancko wygląda.
Tylko nad polerowanym bym się zastanowił. Świeci się jak psu ....... Ale za to bardziej elegancko wygląda.