Jakaś MM w Poznaniu?
Odpowiedz do tematu

: Jakaś MM w Poznaniu?
Już od jakiegoś czasu chodzi za mną Marina. Tylko sęk w tym, że obawiam się jak to będzie leżeć na mojej witce. Może ktoś z was mieszka w Poznaniu i mógłby dać przymierzyć cokolwiek? Koperty Luminor lub Mini Fiddy wielkości 44mm lub 42mm. Raczej nie 47 i 40 ;p. Proszę o kontakt lub może jakieś namiary na kogoś ;)

:
Też miałem taki dylemat. Zaryzykowałem z kopertą 44 mini fiddy przy 16,5 cm w łapce i jest bardzo fajnie :)

:
Do Zgierza trza wpaść, niejedna będzie ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Postaram się jutro coś wrzucić.

[ Dodano: 2015-05-21, 21:06 ]
Proszsz bardzo :)

:
Kurcze, uszy trochę wystają :P . Może znajdzie się jeszcze jakaś dobra dusza w Poznaniu...

:
No troche tak, ale przez to, że to jest fiddy. Luminor podobno się lepiej układa.

:
Dykiel zmień na płaski i też będzie się układał

:
Mnie się podoba :foch: ;) Grubszy pasek też by poprawił ułożenie (chyba :P )

:
lateralus, miałem onegdaj mini fiddy 44mm, na moim 17cm nadgarstku wyglądało to tak:

"I own the watch, the watch does not own me"
:
lateralus, ja mam 17,5 i leży super. Zdjęcia są gdzieś w nadgarstkowych. I dodam, że miałem dwa razy. :))

A i najważniejsze. Nawet jak nie podejdzie, to długo nie będzie leżeć na bazarku. Chyba, że kupisz jakiś wynalazek.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Ja sobie ostatnio mierzyłem dokładnie (nadgarstek ;p) i w zależności w którym miejscu to między 16 a 17cm. Także można przyjąć 16,5. No nic, skoro nikt nie ma w Pzn to pewnie trzeba będzie zaryzykować.

:
A jaką dokładnie chcesz kupić :?:

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Chyba najbardziej bym chciał od getata luminora zwykłego, polerowanego

:
Dobry wybór.
pifko
Tylko nad polerowanym bym się zastanowił. Świeci się jak psu ....... Ale za to bardziej elegancko wygląda.

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum