Odpowiedz do tematu
: Seiko Sumo -przymiarka
Chciałbym przed zakupem przymierzć Sumo ale niestety w sklepach jest niedostępny. Dlatego prośba do forumowczów o udostępnienie zegarka (najlepiej na bransolecie) do przymiarki gdzieś w stolicy. Pomożecie ?
:
Podstawowe pytania:
1. Ile masz w nadgarstku
2. Jakie nosisz zegarki
Może się okazać, że przymiarka nie będzie potrzebna.
1. Ile masz w nadgarstku
2. Jakie nosisz zegarki
Może się okazać, że przymiarka nie będzie potrzebna.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-05-14, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Przymiarki nic nie zastąpi, bo to jak zegarek leży to w dużej mierze subiektywne odczucia
Ja bym udostępnił, ale za daleko mam, no chyba że do zgierza by kolega podjechał...i tam pewnie tych zegarków będzie nawet kilka
Ja bym udostępnił, ale za daleko mam, no chyba że do zgierza by kolega podjechał...i tam pewnie tych zegarków będzie nawet kilka
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-05-14, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
:
Machu, oczywiście masz rację.
Ale jeśli ma 15cm w nadgarstku i nosi 34mm - 36mm zegarki to na pewno będzie za duży.
Ale jeśli ma 15cm w nadgarstku i nosi 34mm - 36mm zegarki to na pewno będzie za duży.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Owszem, w takich 'skrajnych' przypadkach pewne kwestie można ocenić bez mierzenia
:
W Zgierzu jakieś Sumo będzie na pewno - w następny weekend.
:
Odpowiedz do tematu
Dziękuję wszystkim, sprawa już załatwiona.