Ale jak skórę do tulłocza?
Przecież un często w wodzie i zupach moich będzie moczon...
Odpowiedz do tematu
:
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
Ale będzie, czy tylko "może być?
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 20:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Gdzie skóra do tulaka...
To musi być gumiak lub szmatka...
Chyba, że canvas jakiś, albo cordura... Te mają skórkę na spodzie, moczenie będzie gorsze, ale wygląd rasowy...
To musi być gumiak lub szmatka...
Chyba, że canvas jakiś, albo cordura... Te mają skórkę na spodzie, moczenie będzie gorsze, ale wygląd rasowy...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Moje tulłocze wody nie widzą Chyba, że deszcz latem
Od moczenia mam G integrale
Od moczenia mam G integrale
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
:
No ja niestety nie mam G... bo mam aż dwa zegarki.
Z_bych napisał/a: |
Moje tulłocze wody nie widzą Chyba, że deszcz latem
Od moczenia mam G integrale |
No ja niestety nie mam G... bo mam aż dwa zegarki.
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
To se:
1. kupi G <- najlepsze wyjście
2. kupi se bransoletkę
3. kupi se fajną gumę jak lubi w gumie
Fajną gumę kupuje się nie wiem gdzie, bo ja nie lubię gumy. Ale jak miałem to była taka pachnąca wanilią - Bonetto
A... szmatka do moczenia na lato nie jest zła, bo schnie szybko i nie zmienia właściwości. Bow ma czasem takie. Może sam sobie zamówię na lato...
1. kupi G <- najlepsze wyjście
2. kupi se bransoletkę
3. kupi se fajną gumę jak lubi w gumie
Fajną gumę kupuje się nie wiem gdzie, bo ja nie lubię gumy. Ale jak miałem to była taka pachnąca wanilią - Bonetto
A... szmatka do moczenia na lato nie jest zła, bo schnie szybko i nie zmienia właściwości. Bow ma czasem takie. Może sam sobie zamówię na lato...
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-04-30, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
:
Po pierwsze: racja!
Po drugie: myślę, że pomarańczowa i czarna, prawdziwa guma oraz NATO, które kupiłeś na początek w zupełności wystarczą.
Po trzecie linijkę poproszę.
m.aciek napisał/a: | ||
To chyba ja pierwszy na forum kupiłem taki pasek, znam je doskonale. Pomarańczowy jeszcze daje radę, ale niebieski już taki sobie, zresztą pisał o tym i prezesso i Tomek. |
Po pierwsze: racja!
Po drugie: myślę, że pomarańczowa i czarna, prawdziwa guma oraz NATO, które kupiłeś na początek w zupełności wystarczą.
Po trzecie linijkę poproszę.
Skate or die!
:
Reasumując - mamy origumę + zulu niebieskie i piaskowe. Do tego chciałbym jeszcze jakąś kolorową gumę. Pozostaje wybór granat/ciemna zieleń/pomarańcz.
Pomarańcz chyba najmniej chętnie z uwagi na to, co pisałem wcześniej.
prezesso napisał/a: |
Po drugie: myślę, że pomarańczowa i czarna, prawdziwa guma oraz NATO, które kupiłeś na początek w zupełności wystarczą. Po trzecie linijkę poproszę. |
Reasumując - mamy origumę + zulu niebieskie i piaskowe. Do tego chciałbym jeszcze jakąś kolorową gumę. Pozostaje wybór granat/ciemna zieleń/pomarańcz.
Pomarańcz chyba najmniej chętnie z uwagi na to, co pisałem wcześniej.
:
Fixxxer, tylko one sztywne są chociaż kurzu nie łapią.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A ja tam nie wiem, nie miałem nigdy. Pod wskazówkę mi podszedł.
:
Widziałem, gadałem nawet. To najzwyklejszy silikon, odpada.
Odpowiedz do tematu
Fixxxer napisał/a: |
http://zegarkiclub.pl/forum/topic/119918-pasek-silikonowy-deep-blue/#entry1451722 |
Widziałem, gadałem nawet. To najzwyklejszy silikon, odpada.