:
Przepaskę na oczy się da i nikt nie powie że to Mirosław Hermaszewski , tylko Mirosław H kosmonauta
:
..........nudny jestem: jest dobrze
......... kiedy oficjalnie będzie można kupić?
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Dla mnie bomba, nie wiem jak dla Państwa! A co do wizerunku, to chyba nie ma co się przejmować, bo każdy rysunek kogoś, bardziej lub mniej znanego, przedstawia. Pozostaje tylko pytanie co do autorstwa samego rysunku. No i orzeł w koronie, nie wiem czy to zamierzone. W każdym razie, rysunek nieporównalnie lepszy od pierwotnego, jak wiadomo "zrobionego na kolanie". Graty, Charlie!
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2015-04-28, 17:15, w całości zmieniany 2 razy
Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
:
Dekiel rewelacja. Mieć Mirosława na łapie. Bezcenne.
Ostatnio zmieniony przez janpat1970 2015-04-28, 17:29, w całości zmieniany 1 raz
GG Kosmonauta, GG Żubr, Xicorr FSO M20, Deep Blue Jugg II, TAO, Adriatica, Timex i takie tam pierdoły.
:
Charlie dekiel jak dla mnie bomba
:
Mirosław na Księżycu to nie Mirosław, więc podobieństwo twarzy przypadkowe.
:
Zamknąć przyłbice w hełmie i nikt sie nie przyczepi a dekiel od Charlie jest super, to jest kosmonauta bo ten wczesniejszy to taki niemrawy zeby nie powiedziec brzydki
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2015-04-28, 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
2015-04-28, 20:15
:
Niektórzy mnie rozwalają...
Z wątku u sąsiadów:
Cytat: |
Mam jednak pytanie odnośnie szafiru. Czy będzie jakoś certyfikowany, czy będzie do wglądu wynik badania twardości np. wg skali Mohsa? |
[ Dodano: 2015-04-28, 20:15 ]
Ptaku napisał/a: |
Zamknąć przyłbice w chelmie i nikt sie nie przyczepi a dekiel od Charlie jest super, to jest kosmonauta bo ten wczesniejszy to taki niemrawy zeby nie powiedziec brzydki |
Tamten po prostu już jest wlany
:
Ptaku napisał/a: |
w chelmie |
Tam gdzie manifest, tfu, PKWN, tfu, ogłoszono??
Antisocial and faceless...
:
ja poprawilem ale Szymon byl szybszy