Odpowiedz do tematu
: Przeszklony dekiel do MM?
Panowie mam takie pytanie, czy można gdzieś kupić przeszkolny diekiel, który będzie pasował do Mariny 44mm automat powerreserw?
:
Nie powinno być problemu:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Tak się pytam, bo przymierzałem przeszklony dekiel do mojej MM od forumowaca i to są niestety inne średnice dekli.
bow napisał/a: |
Nie powinno być problemu:
Obrazek |
Tak się pytam, bo przymierzałem przeszklony dekiel do mojej MM od forumowaca i to są niestety inne średnice dekli.
:
Bo to są inne dekle, o przeszklony musisz pytać u majfrendów, pokazując im dokładne zdjęcie zegarka o jaki Ci chodzi.
:
No to chyba sprawa się wyjaśniła do mojej koperty są takie dekle:
Uploaded with ImageShack.us
Tyle tylko, że one mają duże okno, co w mechanizme nakręcanym nie przeszkadza, ale że automat ma stosunkowo małą średnicę więc widać by było niezaciekwy pierścien dookoła .
Tyle tylko, że one mają duże okno, co w mechanizme nakręcanym nie przeszkadza, ale że automat ma stosunkowo małą średnicę więc widać by było niezaciekwy pierścien dookoła .
:
W zasadzie to ja niedługo będę miał taki dekiel na zbyciu bo robię podmiankę w mini 1950 i wstawiam tam dekiel od standardowego 44mm lumi. Pasuje bo sprawdzałem eksperymentalnie.
Foch und Ch.
:
Te automaty w Maryśkach o ile to nie jest ST 25 lub DG 28, to się raczej do pokazywania nie nadają, kiedyś otworzyliśmy ze Spinnerosem dekiel w takim z rezerwą chodu, w środku był werk z "puszek po konserwach" taki był brzydki.
:
Potwierdzam, normalnie "cofy" mieliśmy wręcz...
:
A może to specjalnie żeby się chwalić - patrzcie tak wygląda a chodzi i to jeszcze dokładnie
:
JA w Maryśce GMT miałem mechanizm zdobiony na roleksa który był już omawiany na forum .. było na co popatrzeć niebieskie śrubki różowa naklejka na jednym z kół .. kocham takie widoki
:
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-19, 17:36, w całości zmieniany 2 razy
No mój mechanizm wygląda tak:
to chyba ST 25? Tylko jaby mi cholerniki jakby jednej śrubki nie dali
to chyba ST 25? Tylko jaby mi cholerniki jakby jednej śrubki nie dali
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-08-19, 17:36, w całości zmieniany 2 razy
:
Piękny ST25.
Nie dali ci śrubki i blaszki mocującej pierścień mechanizmu.
Nie dali ci śrubki i blaszki mocującej pierścień mechanizmu.
:
Najśmieszniejsze, że tam w kopercie nie ma nacięcia pod tą blaszkę
Kubama jak będziesz miał na zbyciu przyszkolony dekeiel do mojej MM to się do mnie odezwij
Kubama jak będziesz miał na zbyciu przyszkolony dekeiel do mojej MM to się do mnie odezwij
:
Odpowiedz do tematu
No i to już jest logiczne! Jak nie ma nacięcia - to po co blaszka i śrubka ...