Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Cascabel, guziczki są od ustawiania kierunku i liczby obrotów.
:
Śmiej się, śmiej, a ja nigdy rotomatu nie widziałem
ale bez jak widać da się żyć
Machlo, dzięki.
PS. Nie potrzebuję rotomatu. Ja mam "Rotor - system"
Ostatnio zmieniony przez Cascabel 2015-04-20, 10:53, w całości zmieniany 3 razy
Z_bych napisał/a: |
To klimatyzacja mechaniczna jest .
Pudełko jest małe, więc klimatyzacja jest mechaniczna, majta tymi dwoma zegarkami w okrągłych przegródkach. |
Śmiej się, śmiej, a ja nigdy rotomatu nie widziałem

Machlo, dzięki.

PS. Nie potrzebuję rotomatu. Ja mam "Rotor - system"

Ostatnio zmieniony przez Cascabel 2015-04-20, 10:53, w całości zmieniany 3 razy
Drzewo bez korzenia daleko nie zajdzie
:
Trochę przespałem odpowiedni moment ...
Rewelacyjne pudło ... nie wspominając o tym, że zapewne pełne.
... zazdroszczę szufladek.
crayzee napisał/a: |
U mnie w sumie wszystko się mieści w jednym pudle... |
Rewelacyjne pudło ... nie wspominając o tym, że zapewne pełne.

... zazdroszczę szufladek.

:
Cascabel

:
To i ja sie pochwale
Moje zegarki by muchacho86, on Flickr
Brakuje mi jakiegos sensownego chroniacza, np X-wind i/lub jakiegos citkowego wężowiska. Tylko wiadomo, kasy niet a i sprzedawac cos ze stadka szkoda

Brakuje mi jakiegos sensownego chroniacza, np X-wind i/lub jakiegos citkowego wężowiska. Tylko wiadomo, kasy niet a i sprzedawac cos ze stadka szkoda

:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-20, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Zgrabny zestawik
Jak ten Majonez się nosi? Zyskuje w realu? Wart zakupu?

Jak ten Majonez się nosi? Zyskuje w realu? Wart zakupu?
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-20, 20:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Podziękował
Majonez jest specyficzny. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu.
-Jest z mosiądzu, który dosyć szybko dziadzieje
-Jest wielki (chociaż bardzo dobrze układa się na nadgarstku)
-Jest brzydki
Mi się bardzo podoba, to mój pierwszy i na razie jedyny zegarek z mosiężna kopertą. Jedyne co mogę mu zarzucić to szkiełko z pleksi, w takim toolwatchu przydałby się jednak szafir, najlepiej taki jak w Twoim Stenku
Maranez Rawai by muchacho86, on Flickr

Majonez jest specyficzny. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu.
-Jest z mosiądzu, który dosyć szybko dziadzieje
-Jest wielki (chociaż bardzo dobrze układa się na nadgarstku)
-Jest brzydki

Mi się bardzo podoba, to mój pierwszy i na razie jedyny zegarek z mosiężna kopertą. Jedyne co mogę mu zarzucić to szkiełko z pleksi, w takim toolwatchu przydałby się jednak szafir, najlepiej taki jak w Twoim Stenku

:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-20, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
No to i ja coś wstawię
(skoro już aktualizacja pudełka była)
Zdjęcia są jakie są, bo światło sztuczne (jak się okazuje mam oświetlenie mieszkania niekompatybilne z robieniem zdjeć ;/ )
PUDEŁKO 1
PUDELKO 2
PUDEŁKO 3
Jeszcze się coś wala w pudełku u Janka na Tarchominie i mam skitrane jeszcze kilka rusków w stanie agonalnym

Zdjęcia są jakie są, bo światło sztuczne (jak się okazuje mam oświetlenie mieszkania niekompatybilne z robieniem zdjeć ;/ )
PUDEŁKO 1

PUDELKO 2

PUDEŁKO 3

Jeszcze się coś wala w pudełku u Janka na Tarchominie i mam skitrane jeszcze kilka rusków w stanie agonalnym

Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-04-20, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki
Miałem kiedys fazę na coś w brązie i byłem całkiem blisko kliknięcia ale właśnie ta pleksa zaważyła
Szymon
Cos bym tam wybrał z tych Twoich pudełeczek
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-20, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
muchacho_ napisał/a: |
Podziękował ![]() Majonez jest specyficzny. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu. -Jest z mosiądzu, który dosyć szybko dziadzieje -Jest wielki (chociaż bardzo dobrze układa się na nadgarstku) -Jest brzydki ![]() Mi się bardzo podoba, to mój pierwszy i na razie jedyny zegarek z mosiężna kopertą. Jedyne co mogę mu zarzucić to szkiełko z pleksi, w takim toolwatchu przydałby się jednak szafir, najlepiej taki jak w Twoim Stenku ![]() [url=https://farm9.staticflickr.com/8596/16770575496_697077079e_b.jpg]Obrazek[/url]Maranez Rawai by muchacho86, on Flickr |
Dzięki

Miałem kiedys fazę na coś w brązie i byłem całkiem blisko kliknięcia ale właśnie ta pleksa zaważyła

Szymon

Cos bym tam wybrał z tych Twoich pudełeczek

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-04-20, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
:
Powiem tak, bez szczurka to byłaby świetna cena za ten zegar. Niestety wysyłka jest Fedexem, przez co szczurek gwarantowany i cena wtedy robi się trochę mniej ciekawa. Jednak tak czy siak jestem bardzo zadowolony bo miałem "fazę" na mosiądz i w 100% ja zaspokoiłem. Teraz czekam jeszcze na forumowego Żabola
Woytec napisał/a: |
Dzięki ![]() Miałem kiedys fazę na coś w brązie i byłem całkiem blisko kliknięcia ale właśnie ta pleksa zaważyła ![]() |
Powiem tak, bez szczurka to byłaby świetna cena za ten zegar. Niestety wysyłka jest Fedexem, przez co szczurek gwarantowany i cena wtedy robi się trochę mniej ciekawa. Jednak tak czy siak jestem bardzo zadowolony bo miałem "fazę" na mosiądz i w 100% ja zaspokoiłem. Teraz czekam jeszcze na forumowego Żabola

:
muchacho_, fajne pudło a X-winda polecam i Citka wężowatego również

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91, dzięki
A X-Wina i Citka możesz śmiało do mnie słać

A X-Wina i Citka możesz śmiało do mnie słać

:
u mnie kupne mieszkają w skórze
a handmade'u poniewieram w skai

a handmade'u poniewieram w skai
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
...ja to bym lał za Tunę.