Odpowiedz do tematu
:
Fochu - Best affordable phantom style watch.
:
Jak dla mnie najlepsza jest "Maryna" - chociaż mogłaby być zupełny golas, bez małej sekundy.
Później Swatch, ale... ja mam słabość do Swatchy
Później Swatch, ale... ja mam słabość do Swatchy
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ten tez calkiem przyzwoity:
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
...jakoś do mnie nie przemawiają, jedyną alternatywą dla takiego czegoś, to byłoby cosik pomarańczowego na wskazówkach jak np. w Hamiltonie (choć ten akurat to mi się nie widzi) i tyle
:
Ale TAO ma pomarańczową wskazówkę na GMT.
:
...no tak ma, mogli dać jeszcze pomarańczową kropkę nad 12
:
Byłby wilk syty, i owca cała.
:
Coś takiego mi wpadło na oczy.
Nie jest może idealnie czarny, ale całkiem ciekawie się prezentuje
http://www.flickr.com/pho...57617498962414/
Nie jest może idealnie czarny, ale całkiem ciekawie się prezentuje
http://www.flickr.com/pho...57617498962414/
:
Oba łykam bez popity
:
Szukając urodzinowego prezentu dla brata trafiłem na wersje bardziej kontrastowe niż prezentowana na początku wątku.
Wiecie może Kumotrzy co tyka w tej obudowie?
Ciekaw jestem też Waszych doświadczeń z chińskim PVD, bo waham się jaką wersje wybrać.
Wiecie może Kumotrzy co tyka w tej obudowie?
Ciekaw jestem też Waszych doświadczeń z chińskim PVD, bo waham się jaką wersje wybrać.
:
Mam dwa PVD od śkosnych braci, Marychę i Alphę. Jak nie walisz łapą na lewo i prawo to nie ma problemu.
:
Dzięki bow!
Jeszcze lamerskie pytanie - co za werk sądząc po widoczych funkcjach napędza ten zegar?
Jeszcze lamerskie pytanie - co za werk sądząc po widoczych funkcjach napędza ten zegar?
:
Wczoraj dostałem maila z newsletterem od Tao, że nowa strona, nowe zegarki i w ogóle - wchodzę, patrze, tragedia, nie obraźcie się ale te nowe Tao są paskudne (nie to co piękny Retrograde Tourbillon )
Wzorem kilku innych Kumotrów wypisałbym tutaj marki i modele swoich zegarków, ale obawiam się że mogłoby zabraknąć miejsca
:
Odpowiedz do tematu
Może chwilowo wena ich opuściła.