Hej
Podpowiedzcie (lub pomóżcie ) gdzie można kupić w rozsądnych pieniądzach jakies Marinki lub pilotki. Mogą być Tiselle, Stenki, Arczi, Parnisy itp.
Odpowiedz do tematu
: Pilot lub Marina
Ostatnio zmieniony przez Remik 2015-04-14, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Remik 2015-04-14, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Zatoka com...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Remik, Tissel na ebayu w licytacjach sprzedaje znowu
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nawet koledze adresu poprawnie nie poda.
Zatoka.com
bow napisał/a: |
Zatoka com... |
Nawet koledze adresu poprawnie nie poda.
Zatoka.com
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Remik, właśnie kliknąłem Tissela.
Wszystko jasno i przejrzyście na ten nowej stronie.
Jak się nie spieszysz, to czekaj, aż przyjdzie - może nie podejdzie, to oddam po kosztach.
Wszystko jasno i przejrzyście na ten nowej stronie.
Jak się nie spieszysz, to czekaj, aż przyjdzie - może nie podejdzie, to oddam po kosztach.
:
- rabat i się dogadamy
Santino napisał/a: |
Remik, właśnie kliknąłem Tissela.
Wszystko jasno i przejrzyście na ten nowej stronie. Jak się nie spieszysz, to czekaj, aż przyjdzie - może nie podejdzie, to oddam po kosztach. |
- rabat i się dogadamy
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-04-15, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
tylko TISELL
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-04-15, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
:
Powinni Cię nazwać Maras dobra rada. A może dla Tissela pracujesz w każdym temacie już piszesz o Tisselu
Maras68 napisał/a: |
tylko TISELL |
Powinni Cię nazwać Maras dobra rada. A może dla Tissela pracujesz w każdym temacie już piszesz o Tisselu
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Też sobie kliknąłem - pilota z szafirem - to mój pierwszy "nowy" nabytek chyba od 2 lat...
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2015-04-16, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Santino napisał/a: |
właśnie kliknąłem Tissela.
Wszystko jasno i przejrzyście na ten nowej stronie. |
Też sobie kliknąłem - pilota z szafirem - to mój pierwszy "nowy" nabytek chyba od 2 lat...
Ostatnio zmieniony przez CornCobbMan 2015-04-16, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).