Ale to akurat były domniemania recenzenta a nie tłumaczenie Chrisa od L&H.
Z drugiej strony bieguna: dziś widziałem w najdroższej galerii handlowej w Łodzi (VAT, sklep stacjonarny i Polska) pięknego Zeppelina z miytą 82 w wersji top ( pasy i ażurowy wahnik). Naprawdę ładny.
Cena bez przeceny to 1020 zł.
Można? Można - tylko to niczego nie dowodzi.
Odpowiedz do tematu
:
Skate or die!
:
Jeśli nawiazujesz do cen mechanizmów, to była wypowiedź docvaila - czyli Chrisa Vaila od L&H.
prezesso napisał/a: |
Ale to akurat były domniemania recenzenta a nie tłumaczenie Chrisa od L&H. |
Jeśli nawiazujesz do cen mechanizmów, to była wypowiedź docvaila - czyli Chrisa Vaila od L&H.
:
Każdy ma swoje pomysły na pijar, że nie zawsze zgodne z prawda to tez wiadomo nie od dziś
Ja tam nie wierzyłem wcale, że chińskie seiko NH35 jest droższe, wręcz przeciwnie, zawsze domyślałem się, że to taniocha
Niemniej akurat Orthos mi sie podoba, co z tego, że z gotowych części. Ale za taką cenę i przy takim obecnie kursie $ to sorry, za 320 bym wziął
Ja tam nie wierzyłem wcale, że chińskie seiko NH35 jest droższe, wręcz przeciwnie, zawsze domyślałem się, że to taniocha
Niemniej akurat Orthos mi sie podoba, co z tego, że z gotowych części. Ale za taką cenę i przy takim obecnie kursie $ to sorry, za 320 bym wziął
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Muszę jeszcze raz przeczytać to porównanie. Wydawało mi się, że ktoś pisał zarówno o LH jak i o GG w osobie trzeciej.
Wypowiedzieliscie się w tamtym wątku?
Wypowiedzieliscie się w tamtym wątku?
Skate or die!
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-02-05, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
On nie jest chińskie Tomek, fabryka jest w Malezji.
Zabawa polega na tym, że jeszcze niedawno TMI oznaczało wersję japońską i malezyjską - mogłeś je odróżnić. Teraz część jest znakowana, część nie jest. Taka ciekawostka
Z wypowiadania się wszędzie i na każdy temat wyrasta się po dwóch ratach kredytu hipotecznego
Prostowaliśmy to już dwa razy, oficjalnie. Nie ma sensu robić to piąty, siódmy i dziewiąty, bo za piętnastym i tak ktoś to powieli
Zabawa polega na tym, że jeszcze niedawno TMI oznaczało wersję japońską i malezyjską - mogłeś je odróżnić. Teraz część jest znakowana, część nie jest. Taka ciekawostka
prezesso napisał/a: |
Wypowiedzieliscie się w tamtym wątku? |
Z wypowiadania się wszędzie i na każdy temat wyrasta się po dwóch ratach kredytu hipotecznego
infectedcontrol napisał/a: |
No ale wiesz ... jako ze robicie sobie koperty sami, to i macie taniej |
Prostowaliśmy to już dwa razy, oficjalnie. Nie ma sensu robić to piąty, siódmy i dziewiąty, bo za piętnastym i tak ktoś to powieli
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-02-05, 21:16, w całości zmieniany 2 razy
:
A rzeczywiście, zwracam honor...
Trochę śmiesznie, w stylu: nie znam się to się wypowiem
ALAMO napisał/a: | ||
Jeśli nawiazujesz do cen mechanizmów, to była wypowiedź docvaila - czyli Chrisa Vaila od L&H. |
A rzeczywiście, zwracam honor...
Trochę śmiesznie, w stylu: nie znam się to się wypowiem
Skate or die!
:
No tak, po co kopac dziure, jak dziura nie jest potrzebna Moze jesli chodzi Orthosa, to tak nie widac bo omegowy bezel to zakrywa, ale juz w Cerberosie widac calkiem calkiem
Fazi
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2015-02-05, 22:21, w całości zmieniany 2 razy
ALAMO napisał/a: |
Tego prawdę mówiąc nie wiem, bo też niespecjalnie miałem kiedykolwiek potrzebę się im przyglądać. Po pierwszym zakupie L&H, gdzie na pięć dostarczonych pięć miało wady - a kolega Vail nie potrafił zrozumieć że zegarki zostały sprowadzone legalnie, z opłaconymi daninami, i żeby je mu odesłać na wymiane muszę zrobić procedurę celną i on musi wysłać je z powrotem oficjalnie - dałem sobie spokój. |
No tak, po co kopac dziure, jak dziura nie jest potrzebna Moze jesli chodzi Orthosa, to tak nie widac bo omegowy bezel to zakrywa, ale juz w Cerberosie widac calkiem calkiem
Fazi
Ostatnio zmieniony przez infectedcontrol 2015-02-05, 22:21, w całości zmieniany 2 razy
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
niepotrzebna, niepotrzebna, niepotrzebna
infectedcontrol napisał/a: |
...jak dziura nie potrzebna... |
niepotrzebna, niepotrzebna, niepotrzebna
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
nie znalazłem jednej rzeczy, która spodobałaby mi się w tym zegarku.
Może data Że jest
Może data Że jest
:
Takie udawane Monaco, pomieszane z Autavią i jeszcze czymś innym pewnie Ogółem najsłabszy ich projekt...
:
Fajna koperta, ale tarcza spitolona - udziwnione na siłę IMO.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
O qfa, ale bieda
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Odpowiedz do tematu
No i Kickstarter też nie wypalił - tarcza do poprawy.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW