Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
gryson, masz rację Dlatego ja jeszcze nic u niego nie kupiłem bo słyszałem o tym, że fizycznie nie ma zegarków na stanie co jednak jest trochę dziwne. Myślę, że po prostu nie ma tyle kasy żeby ją zablokować płacąc za zegarki w zibi i dlatego zamawia co kilka dni zegarki.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez gryson 2015-03-31, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
Ale to mógłby uprzedzić, choćby podając w warunkach zakupu, że dostawa potrwa powiedzmy tydzień. Wtedy kupujący wiedziałby na czym stoi, albo się zdecydował na zakup albo nie. A tak to wygląda jak oszukiwanie klientów, bo handluje towarem, którego nie ma. Trudno, poczekamy do jutra
A w ogóle to wszystko Twoja wina, boś mi tu przed oczami szpanował tym zegarkiem i smaka na niego narobił
A w ogóle to wszystko Twoja wina, boś mi tu przed oczami szpanował tym zegarkiem i smaka na niego narobił
Ostatnio zmieniony przez gryson 2015-03-31, 17:45, w całości zmieniany 1 raz
:
No wiem, że moja wina ale to jest najczęściej noszony przeze mnie zegarek.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Może nie wielka okazja ale trudno dostępny Poseidon na zatoce się pojawił
http://www.ebay.com/itm/O...=item4ae7129950
http://www.ebay.com/itm/O...=item4ae7129950
:
A na kizi rano był Orient Saturation czarny za 1750 zł. Tylko o 6 nie miałby kto mi podbić
http://zegarkiclub.pl/for...iver/?hl=orient
http://zegarkiclub.pl/for...iver/?hl=orient
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Cena bardzo dobra, trudno kupić taniej.
:
Za 1750 to chyba długo nie polezał
Sam bym wziął, chociaż bardziej na białego sie ślinię...
Sam bym wziął, chociaż bardziej na białego sie ślinię...
:
Leży cały czas, także masz szansę
:
ale zdjecia fatalne
beceen | ***** ***
:
I po co ja tutaj wchodzę
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-04-01, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
satanic666 napisał/a: |
Leży cały czas, także masz szansę |
I po co ja tutaj wchodzę
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-04-01, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Machu, kupiłeś? Jeśli tak to będziesz bardzo zadowolony, chyba że sam zegarek jest zmęczony życiem.
:
Mariusz, nie kupiłem- aktualnie brak kasy więc musiałbym jakieś 2 inne zegarki sprzedać a nie chcę
:
To wszystko tłumaczy - teraz na wschodnie rubieże wszystko wolniej idzie...
To wszystko tłumaczy - teraz na wschodnie rubieże wszystko wolniej idzie...
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
:
Masz na myślę mój problem ze sprzedawcą seqndus? Widocznie masz rację, bo zegarka nadal nie mam, wystawiłem negatywa sprzedawcy i będę omijał go szerokim łukiem, co radzę każdemu. Nie polecam - szkoda waszych nerwów, niepoważna firma. Ciekawe kiedy dostanę zwrot kasy
Ksześ napisał/a: |
To wszystko tłumaczy - teraz na wschodnie rubieże wszystko wolniej idzie... |
Masz na myślę mój problem ze sprzedawcą seqndus? Widocznie masz rację, bo zegarka nadal nie mam, wystawiłem negatywa sprzedawcy i będę omijał go szerokim łukiem, co radzę każdemu. Nie polecam - szkoda waszych nerwów, niepoważna firma. Ciekawe kiedy dostanę zwrot kasy
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
gryson, z negatywem trzeba było poczekać do zwrotu kasy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |