Dla poważnego handlowca
Odpowiedz do tematu

Sylwek
[Usunięty]
: Dla poważnego handlowca
Witam Wszystkich po dłuższej przerwie,ciesząc się z możliwości przebywania w tak zacnym gronie.....
a teraz do rzeczy,bo nie mam zamiaru Wam dalej słodzić :złośliwiec:

Mój dość bliski Kolega z kraju wschodniego,a konkretnie z Białorusi, a tak całkiem konkretnie z Pińska, poprosił mnie o pomoc w znalezieniu dla Niego zegarka . Pierwszego poważnego zegarka. I nie ma w tym nic zadziwiającego, za wyjątkiem faktu 50 na Jego karku,ale podobno nie metryka decyduje o wigorze :D

Tak oto Jan jest dyrektorem handlowym w jednej z białoruskich firm i zajmuje się kontaktami z zagranicznymi kontrahentami, między innymi z Polski, oraz innych krajów Mumii. No i należałoby poszukać dlań zegarka odpowiedniego dla takiegoż faceta.

U mojego Kuzyna zauważył Kemnera Toennau w wersji czarnej i się z lekka zakochał. Pasowałby Mu również w jasnej. Tyle,że ani jeden,ani drugi już nie są dostępne jako nowe.
No ewentualnie,jakby się któren z Kumotrów zdecydował opylić w stanie NOS ,to byśmy reflektowali(ale to na priv proszę)

Teraz oczekiwania :
EDC w typie raczej garnitury, koniecznie na pasku, data, żadnych "dziur" w cyferblacie, żadnej ruleksowej gazety , zegarek ma być zwracający uwagę, ale z kolei nie oczojebny

SARB065 odpada , macał go już i nie zagadał do Niego.

Budżet powiedzmy do : 1000 jurków po kursie 4,20 pln

No to bomba w górę, czekamy na propozycje.

:
IMO coś niszowego by mu pasowało.

Coś od Gerlachów?
Albo customa mu zrób :złośliwiec:

W takim budżecie można zaszaleć.

Sylwek
[Usunięty]
:
Santino, za pierwszym razem customa ? :shock: to tak jakby kazać bykowi przelecieć pytonicę :D

:
Ja bym na jego miejscu przemyślał jakiegoś złotego garniturowca CCCP.
Po co na siłę upodabniać się do handlowców z UE. Przecież wiadomo, że w tej konkurencji z takimi nie wygra.

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Sylwek
[Usunięty]
:
Wintergreen, noooo , On właśnie noworuska nie chce.

:
Chodziło mi o Poljota czy Rakietę z poprzedniej epoki, nie noworuska.

Jak chce jednak naśladować kolegów z Unii, to nie może to być marka dla średniego Polaka/Niemca/Hiszpana anonimowa. Kemmer czy Seiko nie zwrócą uwagi laika a dla konesera pewnie mimo wszystko za mały budżet. Tissot Visodate? Ładny, rozpoznawalny, bez zadęcia.

Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Cytrynka DS1. hmmm

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Hamilton może? Linia Jazzmaster i tu: Day Date, Viewmatic, Maestro - wszystko w budżecie. Ew. Maestro Chrono, letko ponad budżet ;)
Albo linia American Classic: Intra-Matic

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
No jak dla mnie to propozycje mogłyby być takie:

albo boazerię na ładny pasek przerzucić

:
Ref. | D001.407.16.031.01

Ref. M8600.4.18.8

Ref.H38755751

Ref. 8166-1

Ref. Nr. 027/3504.00

Kuba
:
Albo niech uderza w znane prestyżowe markie! Np. Zenith - Hegemon swego czasu sprzedawał kwarca, ale za to w budżecie :D

:
Ten Junghans Kuby dal mnie the best jest :idea: :idea:

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64

PS
Tissota Lelocle nie będę proponował... Chyba zbyt "lekki" jak na wiek 50 +

:
jak on z Putinolandu to musi byc cos w zlotym pvd bo oni tam sie lubują w wszystkim w tym kolorze.

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2015-04-01, 13:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale temu Mido kuku datą zrobili...

Ostatnio zmieniony przez kwater 2015-04-02, 06:12, w całości zmieniany 1 raz
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum