Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-02-23, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO,
O. Porobiłbys foty tego kuriozum? Najlepiej oczywiście werku (chętnie zobaczę jak bardzo silili się żeby poupychać te kamyczki )
O. Porobiłbys foty tego kuriozum? Najlepiej oczywiście werku (chętnie zobaczę jak bardzo silili się żeby poupychać te kamyczki )
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2015-02-23, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
:
W sieci jest pełno fotek Walthama 100, ale ja nie o tym...
Obserwowałem aukcję "carskiego" Jacota. "Wysszyj sort" na zdumiewających 23 kamieniach.
Detale werku są dość zaskakujące...
pozdrawiam
Narfas
Obserwowałem aukcję "carskiego" Jacota. "Wysszyj sort" na zdumiewających 23 kamieniach.
Detale werku są dość zaskakujące...
pozdrawiam
Narfas
:
...pomijając sam ozdobny wieniec ciekawe czy te kamienie nakrywkowe poza balansem w ogóle dotykają czopów
:
Genialnie wycelowane w rosyjskiego nuworysza przemysłowego
Powinny ograniczać wzdłużny luz osi. BTW ma to sens chyba tylko w przypadku osi koła wychwytowego.
Gbuksiak.
Narfas napisał/a: |
Obserwowałem aukcję "carskiego" Jacota. "Wysszyj sort" na zdumiewających 23 kamieniach. Detale werku są dość zaskakujące... |
Genialnie wycelowane w rosyjskiego nuworysza przemysłowego
Spam napisał/a: |
...pomijając sam ozdobny wieniec ciekawe czy te kamienie nakrywkowe poza balansem w ogóle dotykają czopów |
Powinny ograniczać wzdłużny luz osi. BTW ma to sens chyba tylko w przypadku osi koła wychwytowego.
Gbuksiak.
:
Tam mogą być trzy wychwyty dla dokładniejszego chodu to i trzy kamienie z regulacją być muszą
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Ale Chińczycy nadrabiają dystans:
http://en.bjwaf.com/image...2aebdf5d69d.gif
Gboo.
Odpowiedz do tematu
Eustachy napisał/a: |
Tam mogą być trzy wychwyty dla dokładniejszego chodu to i trzy kamienie z regulacją być muszą |
Ale Chińczycy nadrabiają dystans:
http://en.bjwaf.com/image...2aebdf5d69d.gif
Gboo.