Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio email od nich dostałem, z oferta na plecionki http://www.cheapestnatost...s/perlon-straps
:
tak.
Miałem podobny pasek (skóra pokryta czymś jakby z tworzywa) - oczywiście dużo gorszej firmy.
Popękał po 2 miesiącach...
Szymon napisał/a: |
prezesso,
Jesteś pewny, że nie pytasz o perlony? |
tak.
Miałem podobny pasek (skóra pokryta czymś jakby z tworzywa) - oczywiście dużo gorszej firmy.
Popękał po 2 miesiącach...
Skate or die!
:
Tak, swojego noszę na BOBie, ciemny brąz a'la aligator, gruby, chyba z serii Marino:
goTomek napisał/a: |
Ten co burak Spinneros nosi jest świetny, tylko nie pamiętam co to ale nie jego własne dzieło
Uszy 22 |
Tak, swojego noszę na BOBie, ciemny brąz a'la aligator, gruby, chyba z serii Marino:
:
A to pardon
Mój kolega miał takiego bradystrapa przy Bulwie Precyzyjnej i spisywał się dobrze. Zajeździł go po ponad roku (a już kupił jako używany)
prezesso napisał/a: | ||
tak. Miałem podobny pasek (skóra pokryta czymś jakby z tworzywa) - oczywiście dużo gorszej firmy. Popękał po 2 miesiącach... |
A to pardon
Mój kolega miał takiego bradystrapa przy Bulwie Precyzyjnej i spisywał się dobrze. Zajeździł go po ponad roku (a już kupił jako używany)
:
Di-Modell Bali Chrono
Świetny pasek
Świetny pasek
:
A może pasek nylonowy od Gerlacha czarny 22 mm. Wygląda świetnie na Longinesie Legend Diverze i po kilku miesiącach intenywnego użytkowania (moczony w słonej wodzie) nie zmienił koloru.
JERRY_2006
:
Doskonale. Elegancko się do nadgarstka ułożył. Skóra od wewnątrz minimalnie pociemniała. Noszę od września.
Pozdrawiam
Eryk
Odpowiedz do tematu
prezesso napisał/a: |
ciekawe jak te bradystrapy po kilku miesiącach się zachowują |
Doskonale. Elegancko się do nadgarstka ułożył. Skóra od wewnątrz minimalnie pociemniała. Noszę od września.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.