Uwaga Dosia
Odpowiedz do tematu

Wozu
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
Odnowienie wskazówek nie wiem ile, ale pewnie jak mówisz.

Za 40 zł to się nazywa "dobieranie" wskazówek znaczy wybranie nowych podobnych lub być może takich samych.

:
Warta swojej ceny. Wygląda bosko. Po prostu powala :shock:
Prosta piękna forma. Czego chcieć więcej do garnituru?

Foch und Ch.
uki999
[Usunięty]
:
Też tak tak sadzę aż się prosi żeby nosić ją do koszuli.
Jeśli chodzi o cenę to najgorsze co można zrobić to renowacje po kosztach aby taniej.
Tutaj cena-jakość jest najbardziej widoczna.
Wskazówki 30zl w chronostarze dobierane i nieoryginalne, jeżeli chodzi o szkło na 90% lądują pleksię.

uki999
[Usunięty]
:
Tak jak wam obiecałem II sesja Dosi.
Tych zdjęć nie znajdziecie na kizi :razz:
Specjalnie dla was, już śmielej się zaprezentowała :smile:
Oto zdjęcia:

I na koniec :twisted:

Ostatnio zmieniony przez uki999 2010-08-11, 14:40, w całości zmieniany 4 razy
:
Ślicznotka, ten tego WAL SIĘ :wink:

uki999
[Usunięty]
:
Dobrze zamykam się w sobie :razz:

Ostatnio zmieniony przez uki999 2010-08-11, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
:
uki999 napisał/a:
Dobrze zamykam się w sobie :razz:

tylko się nie zablokuj :D

:
Wal sie :!: :twisted:

Pięęęękności.... :shock:

Kubek
[Usunięty]
:
Gratuluję zegarka i jego renowacji za niewielkie jednak pieniądze :)

Wozu
[Usunięty]
:
CUUDO
WAL SIĘ!! :evil: ;)

:
śliczna... ale nie o tym chciałem:
wiecie może to dziwne ale tak wyjątkowego ułożenia mostków to jeszcze nie widziałem, hmm...
raczej to nic innego jak unitas/cortebert ale może się mylę?
w każdym razie ciekawe, ciekawe...

Skate or die!
:
Jak ja mogłem przeoczyć ten wątek :shock:
Sam się domagałem od kulegi zdjęć i prezentacji tej wspaniałości ;) Raz jeszcze napiszę więc, że jest przepiękna. Niedawno pomagałem koledze z pracy odnowić bardzo podobny model i wyszła równie pięknie, z tym że tarczę zachowała w oryginale- spatynowaną, co bardzo dodaje jej smaczku :)

:
przepikaśna jest. :)

:
Bibliotek@rz napisał/a:
Jak ja mogłem przeoczyć ten wątek :shock:
Sam się domagałem od kulegi zdjęć i prezentacji tej wspaniałości ;) Raz jeszcze napiszę więc, że jest przepiękna. Niedawno pomagałem koledze z pracy odnowić bardzo podobny model i wyszła równie pięknie, z tym że tarczę zachowała w oryginale- spatynowaną, co bardzo dodaje jej smaczku :)

Moim zdaniem jest to werk ETA 11½ linii - zwykl byc nazywany ETA 1147, ale czy ma gdzies takie cyfry wybite - nigdy nie widzialem. Natomiast ksztal mostkow rzeczywiscie unikalny - widzialem je tylko w Doxach. Moja hipoteza robocza jest, ze Doxa zamawiala je specjalnie dla siebie u ETY - w koncu byla to firma szczebel wyzej od np. Altlantica

:
Piękny klasyk. Zazdraszczam.
Ktos wcześniej napisał, że 320 zł za renowacje to drogo. Głowaccy w Wawie za renowację Bulovy po babci z lat 50tych powiedzieli (wstępnie) 500 zł. Ale Bulova zjechana jest ostro, to też fakt.
A widząc zegarki odnawiane przez Głowackich, to renowacja tej Doxy jest o całe lata świetlne lepiej wykonana.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum