Marc&Sons MSD-019
Odpowiedz do tematu

: Marc&Sons MSD-019
Coś tam się pstrykło. cool

Ostatnio zmieniony przez Michał 2014-02-03, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Fajne fotki :) Mam nadzieję, że nie porysowałeś :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Szymon
[Usunięty]
:
Jakies świeconce jeszcze koniecznie zrób ;)

:
Naprawdę przyzwoite wrażenie robi! Gratulacje pifko

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Foty zaiste niezłe, zegarek jak to zegarek :))

:
Fajny zegar .

:
Za taką kasę może być :))

:
Fajne zdjęcia - co do zegarka to tarcza nie w moim klimacie... ale to nie mnie ma się podobać... pifko

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Podobnie się nawet , tylko zbliżenie na tarczę by się przydało .

:
Michał - chyba przestanę pisać ześ miszcz fotografii!

Brawo!

:
Michał fajne foty zrobiłeś, ale dzisiaj był piękny dzień to i światło niezłe miałeś.

:
A to jeszcze parę wrzuce. Pogoda była ładna, to stwierdziłem, że czas się nauczyć pstrykać coś, co się nadaje "do ludzi" :)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jako że w poście #8 napisałem:
Daito napisał/a:
Fajne zdjęcia - co do zegarka to tarcza nie w moim klimacie... ale to nie mnie ma się podobać... pifko

a Historia pokazała że byłem w mylnym błędzie i że nie powinno się wyrabiać zdania na podstawie zdjęć, bo jakiś czas po napisaniu tych, zacytowanych wyżej, słów trafił do mnie dokładnie ten sam co prezentowany wyżej model zegarka Marc & sons - zakupiony z krystalicznie czystej niczym łza dziewicy i całkowicie bezinteresownej męskiej ciekawości, od jednego z Kumotrów. Miał być przychodnio u mnie bo nigdy wcześniej nie miałem zegarka w stylu suba, ale stał się jednym z moich ulubionych zegarków, który gości często na moim nadgarstku.
W związku z powyższym pozwolę sobie dorzucić do tematu kila zdjęć owego czasomierza zapaskowanego paskiem od Przemka:

Zegarek naprawdę świetny - kształt koperty powoduje że pomimo średnicy 42mm na moim łapsku 19,5cm wygląda na odpowiedni, a dodatkowo koperta jest wyższa i uszy wydaja się na krótsze niż w podobnym Steinharcie ocean vintage przez co nie wygląda jak "rozjechany".

Wada u niego, w/g mnie, jest jedna - słaba luma... ale z tym da się żyć :)

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Dameczka ten Marc, ale fotogeniczny, miło się go ogląda...

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Montanie równy roczek minął od zrobienia fotek.
Miejsca nie zagrzał, nawet obejrzeć nie zdążyłem :D

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum