:
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
.........cena jakaś nie polska .............po tych podwyżkach
[ Dodano: 2015-01-20, 14:22 ]
Kasamene napisał/a: |
jimmy napisał/a: | [...] ............błogosławieni ci co nie wiedzą |
Niestety, długo w tym stanie nie pociągnąłem
Dzięki bEEf! Rzeczywiście, nawet spoko! Oczywiście mam na myśli odniesienie do cen innych modeli Rolka, tak jak je kojarzę... "Entry level dla masowego odbiorcy"
Nie żeby mi to sen z powiek spędzało, ale czasem, zakładając że byłbym wystarczająco zdyscyplinowany, i odłożył taką kasę na zegarek, myślę czy wybrałbym coś w ten deseń, czy jednak jakiegoś GS-a
Ot, takie "medytacje wiejskiego listonosza" |
..........dwa vintage można kupić (myśląc o lubej)
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Nie minęło wiele czasu od ostatniej wrzutki i kolejne nowe oblicze, tym razem 39mm...
Zegarki * Rower * Radio
:
Mzeg napisał/a: |
Nie minęło wiele czasu od ostatniej wrzutki i kolejne nowe oblicze, tym razem 39mm...
Obrazek |
........bardzo fajny
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Wypas, nosiłbym!
Co prawda to dalej taka trochę bardziej wypasiona "5ka", ale wreszcie nie ma w rolku nic co by mnie drażniło
A to wystarczy
Ładne zestawienie kolorów.
Skate or die!
:
...........rodzinne
..........klasyka z nutą współczesności
:
Tego czarnego ostatnio jedna babka na spotkaniu projektowym miala.
Pierwszy Rolex, jakiego widzialem, ktory wygladal sensownie i nie ostantacyjnie.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
No nie da się ukryć, że piątka trochę odstaje pod względem obróbki materiałowej. Cudeńko.
Osobiście brałbym 36mm. Za 6 tys
Zegarki * Rower * Radio