A co to za diabelstwo?
Odpowiedz do tematu

: A co to za diabelstwo?
Czy ktoś jest w stanie na podstawie tego zdjęcia odcyfrować co to za wynalazek?

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
hmmm
6 barów.
Standard lat '70.
Wskazówki też tak mniej-więcej.
Koperta też.
Dekiel jak masz, to tam pewnie stoi "steel back" :)
Pseudo diver z okresu "świetności" szwajcarskiego przemysłu, gdy szli łeb w łeb z Hong Kongiem hmmm
Jakbym miał się zakładać, to w srodku jest Baumgartner z ilością kamieni od 0 do 7 ;-)

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2015-01-13, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
:
ALAMO napisał/a:
hmmm
Jakbym miał się zakładać, to w srodku jest Baumgartner z ilością kamieni od 0 do 7 ;-)

No, 70-te lata jak w mordę strzelił. Co do kamieni - to wygląda na wersję "wypas" - coś tam pod logotypem ewidentnie dwucyfrowa liczba kamieni.

Lokalny lombard wrzucił na swoją stronę fejsbukową, ale poza tym jakże ostrym zdjęciem i oipsem "Fantastic 1940s watch" to nic więcej nie wiem. Jak mi starczy czasu, to po drodze z fabryki jutro podjadę rzucić okiem.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
To pod logo to wiesz że nic nie znaczy ;-)
Krążek z aluminium malowany na czerwono też sie liczył ;-)

:
No nic. Podjadę i zoaczę. Jak mnie zbije z nóg na żywo to się zastanowię. Podoba mi się bezel. PanEuropem podjeżdża, a ja lubię takie desk divery z lat 70-tych.

Tyle, że 75 ojro to za taką nibykłalitę jakby sporo.

Pozdrawiam
Eryk

:
Kup sobie Prima.Wygląd ten sam, a chociaż solidny werk.

:
ALAMO napisał/a:
Kup sobie Prima.Wygląd ten sam, a chociaż solidny werk.

Takiego?

Już mam.

Pozdrawiam
Eryk

:
No to sobie drugiego kup :D

:
Cytat:
Jakbym miał się zakładać, to w srodku jest Baumgartner z ilością kamieni od 0 do

etolek ma racje z 17 kamienioszków będzie miał .
Dziwne że szwajcarskością na tarczy się nie chwalą ....
:shock:
Poza tym fajny,sek i koperta świetnie wygląda .

:
Erolek, Ja tam takie lubię ... a Ty, jak mi się wydaje, także :)) ... tym bardziej, że ten pacjent bardzo mi się podoba. :)

Ja bym sprawdził ... drobne elementy sugerują, że może być ciutkę lepiej niż to sugeruje ALAMO.
Plażowe kołkowce miały najczęściej malowane indeksy i często plastikowy bezel ... no i ja tam widzę jednak naście kamyków ... jakiś "młotkowany" FHF na ten przykład :D ... automat by był zapewne dumnie opisany na tarczy ;)
Koperta niestety wygląda na chromowaną. :(

Bez względu jak będzie, to cena się nadaje do negocjacji.

:
Oby tam nie pisało 07jewels ;)
Wygląda jakby miał nakładane indeksy z luminową . Wkład bezela to jaj w Bondowym submarinerze .
Ciekawe jak to na żywo wygląda .

:
Rudolf napisał/a:
Oby tam nie pisało 07jewels

:D

... a takie logo widzę pierwszy raz :oops:

:
Lepiej się mile zaskoczyć, niż doznać rozczarowania pifko :))

:
Może to pomoże. Chyba ta sama manufaktura ;)

[ Dodano: 2015-01-14, 12:34 ]
A tu taki podobny

[ Dodano: 2015-01-14, 12:39 ]
I jeszcze jeden Doxowaty;)

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2015-01-14, 12:41, w całości zmieniany 3 razy
Szymon
[Usunięty]
:
Fixxxer,

Pewno, że ta sama! Radek Zuch! pifko

Odpowiedz do tematu
Skocz do: