Foto z naszego forum (Strix chyba się nie obrazisz ) bo... piękne jest
Pora na przesiadkę z bordowego NATO na jakąś skórkę mniej lub bardziej elegancką
Seiko FFF, wersja złota: coś kumotry podlinkujecie "po taniości" - powiedzmy max 40 zł? Jakiś Diloy czy cuś...Da się?
Odpowiedz do tematu
: Paskujemy po taniości złote Seiko FFF
:
Ja to bym na Marataca ze złotym szyciem dał a co do skórki to nie wiem
A i wogle to do butiku z tym tematem
A i wogle to do butiku z tym tematem
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dzięki... a jakiś link zapodaj Waszmość
:
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Do butiku bałaganiarzy....
:
Proszę o przeniesienie tematu do działu "butik" - w ferworze walki o lepszy byt dla Seiko, wrzuciłem wątek tutaj
:
Taki fajny paseczek od Przemka. Nie ma to porównania z żadnym budżetowym paskiem z tymi droższymi też.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-12-16, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Mi Przemek zrobił czarną matową skórkę ze złotym szyciem i jest mniut malyna.
Lepiej wyłożyć większą kasę i wspomóc rodzimego czeladnika będą przy okazji zadowolonym z produktu niż go w średniopasującego (szyciem) materaca pchać
Lepiej wyłożyć większą kasę i wspomóc rodzimego czeladnika będą przy okazji zadowolonym z produktu niż go w średniopasującego (szyciem) materaca pchać
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-12-16, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Odpowiedz do tematu
Najlepiej na bradystrapie IMO wygląda
tu fota poprzedniego właściciela
tu fota poprzedniego właściciela
World Wide Watches