Machu napisał/a: |
14mmm |
Odpowiedz do tematu
:
Bo to taki chronograf w plasterkach
Gboo.
Gboo.
:
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2014-12-10, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Coś się im pomieszało z grubością - minimum 16mm będzie. W środku jest to samo co invictie (może jakieś drobne modyfikacje) - cena? Stanowczo przesadzona Pytanie też jak wymiar łapali - Invicta ma albo 49mm albo 47mm
Ostatnio zmieniony przez Słoniu 2014-12-10, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
:
E kiedy to było,teraz jak talerze to tylko alluminiowe
Jacek. napisał/a: | ||
I kto to mówi? Jeszcze niedawno człek z największymi gwichtami we Wrocku Feluś - Gbórek |
E kiedy to było,teraz jak talerze to tylko alluminiowe
:
Miałem to samo napisać, tylko w kiblu byłem
Za wuja nie wierzę w 14 mm, albo się pomylił ktoś albo to jakaś ściema. Ten zegarek ma najmniej 16 mm, a nie zdziwiłbym się gdyby bliżej 18.
Słoniu napisał/a: |
Coś się im pomieszało z grubością - minimum 16mm będzie. W środku jest to samo co invictie (może jakieś drobne modyfikacje) - cena? Stanowczo przesadzona Pytanie też jak wymiar łapali - Invicta ma albo 49mm albo 47mm |
Miałem to samo napisać, tylko w kiblu byłem
Za wuja nie wierzę w 14 mm, albo się pomylił ktoś albo to jakaś ściema. Ten zegarek ma najmniej 16 mm, a nie zdziwiłbym się gdyby bliżej 18.
:
może to się zakłada na nogę ?
:
Marudzicie - 49mm (z wypustkami na bezelu) bądź 47mm i 18mm wysokości (lug 2 lug jedyne 56mm) na 18,5cm nadgarstku
:
Dajcie spokój VE celuje chyba od dłuższego czasu w towarzyszy amerykańskich a tam wiadomo same rosłe chłopaki.
:
50 mm to niby dużo?
olp1 napisał/a: |
może to się zakłada na nogę ? |
50 mm to niby dużo?
:
Niby uzasadnienie do dużego rozmiaru jest tu logiczne ale skoro na cześć największego obecnie w użyciu samolotu świata to mógł zostać największym zegarkiem naręcznym na świecie czyli mieć z 80mm.
Zegarki * Rower * Radio
:
Aaa,to miało być lotnicze? Uwielbiam lotnicze chrono z tachometrem na bazie jednego kilometra.
Przecież nawet dziecko wie, że chmurki na niebie są rozstawione co jedną milę morską
Gboo.
Przecież nawet dziecko wie, że chmurki na niebie są rozstawione co jedną milę morską
Gboo.
:
Gdyby to nie był taki smutas i kosztował ludzkie pieniądze to chętnie VE z automatycznym chrono bym przytulił.
:
Co do rozmiarów zegarka już nie będę się wypowiadał ogólnie jest ładny, ale trochę smutny - dorzuciłbym mu troszkę delikatnych żółtych akcentów.
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Gdyby ten zegarek był na takim werku:
Poljot 30644
Poljot 30644
:
Odpowiedz do tematu
Ale chyba nie jest taki zły ten seiko - to nie ten co Hegi ma w carrerze?
Skate or die!