Heuer
Odpowiedz do tematu

: Heuer
...tak sobie z nudów popstrykałem. Stary Heuer....

Kuba
:
:shock:
gdzie jest emotka "padam na ryja"?

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ratler Wściekły I, doopowłaz :popcorn:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
prywatny rewanżysta :złośliwiec: odnieś się do artyzmu zdjęć cwaniaczku :złośliwiec:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Co do zdjęć to zegarek piękny ale troszkę światła brakuje :) Oprócz tego braku światła zdjęcia wiadomo pierwyj sort ;)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
IMO to swiatła to jest tu akurat tyle ile trzeba, taka ekspresja art. po prostu ;)
Świetne, tez bym tak chciał umić hmmm :)

A i onym Heuerem tez bym nie pogardził :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Kuba pifko

Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2014-11-30, 09:06, w całości zmieniany 1 raz
:
kornel91 napisał/a:
Co do zdjęć to zegarek piękny ale troszkę światła brakuje :)

A jak dla mnie to nic nie brakuje - świetne zdjęcia... pifko

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Jedyny mercedes jaki mi się podoba!
Zdjęcia jak zawsze, poezja... Ale faktem jest,że Kuba zawsze takie ciemne robi.

Skate or die!
:
Się podoba, zdjęcia i zegar pifko

Pozdrawiam, Wojtek

... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Zdjęcia super, zegarek też kapitalny oczywiście. Gratulacje pifko
To po prostu wybór techniki, bazujący na preferencjach estetycznych fotografującego - tak sobie pozwalam mniemać za autora ;) Nazywa się to low key, w przeciwieństwie do high key, gdy kadry zdominowane są przez biel, czy generalnie przez "światła".

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Może już była kiedyś dyskutowana różnica lumy na wskazówkach i tarczy: ten model tak ma?

Coś mi się widzi, że ten zegarek nawet lepszy niż rolkowy sub.

Zegarki * Rower * Radio
:
Kasamene, pifko
..tak miało być.... sobie wykombinowałem. :D
Mzeg, tak już kiedyś była o tym mowa. W skrócie należny przyjąć, że ten typ tak ma.

Kuba
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum